Hoe ik donkere spijkerbroek hangen zonder dat een plooi naar beneden hen?

March 30

Hoe ik donkere spijkerbroek hangen zonder dat een plooi naar beneden hen?

Een plooi aan de voorkant van je broek kunt kijken helder en professioneel, maar soms wilt u een kijkje thats een beetje meer casual. Jeans, zijn bijvoorbeeld, een item dat u niet wilt kreukt. Stanleymes treedt op wanneer stof wordt gecomprimeerd--door middel van een heet strijkijzer of gewoon na verloop van tijd--in een specifieke positie, waardoor plooien die zitten blijven tot gladgestreken. Met behulp van verschillende soorten hangers en positionering van uw jeans anders kunnen voorkomen dat uw jeans Stanleymes.

Probeer een broek Hanger

Probeer hangend uw jeans op een klemmen broek hanger. Dit type van hanger wordt klemmen, soms genoemd snuifje handvatten, vasthouden aan de tailleband van uw jeans zoals de benen recht naar beneden hangen. Een vergelijkbaar type broek hanger gebruikt module pakken, in plaats van snuifje handvatten, vast te houden de jeans zoals de benen naar beneden hangen.

Kleding Hanger Tip

Als u geen broek hangers, proberen deze tip: Houd uw ongevouwen jeans, dia twee van de lussen van de riem (aan weerszijden van uw jeans) op de zijkanten van de hangers (alsof ze mouwen), zodat uw jeans zijn beveiligd met uw riem loops. Sommige hangers voorzien van een sleuf aan elke kant, ontworpen voor de riemen van een shirt of jurk; u kunt ook uw riem loops ontaarden in deze "slots" om ervoor te zorgen dat uw spijkerbroek niet glijden.

Houd en vouwen 'Em

Vouwen van uw jeans anders vóór opknoping ze kan ook voorkomen dat Stanleymes. In plaats van bezit door de voorkant en achterkant van de tailleband, houdt u de jeans door de zijkanten van de tailleband. Vouw ze in half zo dat de hoeken meet, en dan hangen ze. Op deze manier de jeans neergeklapt zal worden met de zijkanten, niet aan de voorkant, en Stanleymes zal worden voorkomen.

Ga Hangerless

Als geen van deze opties voor u werken, probeer uw jeans zonder opknoping ze vouwen. Jeans zijn dik en stevig genoeg dat ze niet hoeven te worden opgeslagen op een hanger; ze meestal geen formulier kreuken wanneer gevouwen omdat de zware stof wordt niet wordt gevormd door een hanger.


gerelateerde artikelen