Wat zijn de voordelen van UI Extract voor acnelittekens?

April 1

Wat zijn de voordelen van UI Extract voor acnelittekens?

Acne littekens formulier wanneer de lagen van de huid onder de opperhuid beschadigd raken als gevolg van een grote smet, whitehead, mee-eter of andere acne-gerelateerde laesie. Wanneer de huid beschadigd raakt, kunnen overtollige collageenvezels vormen, die kan leiden tot een onregelmatig patroon--wat resulteert in een litteken. Veel commerciële crèmes gebruiken momenteel ui extract als gevolg van de invloed ervan op ontsteking. Teneinde de zichtbaarheid van deze littekens, kan een acne behandeling crème met ui extract van voordeel zijn.

Anti-inflammatoire

Wanneer regelmatig toegepast om een acne litteken, kan ui extract verminderen ontsteking in de huid, volgens Go Ask Alice. Dit niet alleen vermindert de roodheid die kan gepaard gaan met een nieuwe vorming litteken, het ook kunt verkleinen van het litteken. Een studie uitgevoerd over de doeltreffendheid van ui extract olv M. Hosnuter, et. al., gepubliceerd in juni 2007 de kwestie van het "dagboek van Wound Care", vond dat ui extract dagelijks toegepast om een litteken bijgedragen tot het verminderen van de ontsteking en verkleuring. Dit is vooral gunstig voor de behandeling van acnelittekens, die de neiging om op het eerste gezicht en zijn meer merkbaar wanneer het gehavende gebied is ontstoken.

Voorkomt collageenproductie

Wanneer een acne litteken eerste vorming is, kunnen overtollige hoeveelheid collageenvezels regelen zelf lukraak op het litteken-gebied. Dit kan resulteren in een litteken dat voelt verhard of aangetekend boven de huid. Teneinde het uiterlijk van een litteken, is het nuttig om het bedrag van deze vezels om te ervaren de minste schade mogelijk aan de huid. Ui extract is in verband gebracht met de remming van de collageenproductie, volgens Go Ask Alice. Hierdoor kan het litteken kleiner qua hoogte, volgens de Amerikaanse kroniek, die helpen zal om te verschijnen op het gezicht minder merkbaar. Dit voordeel is bijzonder nuttig voor degenen die Keloïd littekens ervaren, waar het collageen over een acne litteken veelvouden en bouwt, maken een groot, verhoogd gebied over de huid.

Verbetering van de schotel-vormige littekens

Niet alle acne littekens zijn gevormd boven de huid--sommige kan worden schotel-vormige en lager dan de huid, volgens de dokter van de DERMA. In dergelijke gevallen ui extract van crèmes, zoals Mederma, kan worden gebruikt om het stimuleren van de vorming van collageen. Terwijl de ongecontroleerde ontwikkeling van collageen een nadeel voor een litteken, is bij collageen wordt gestimuleerd om te groeien in een meer gecontroleerde wijze, kan het de huid verschijnen meest elastisch en veerkrachtig, die kunnen verbeteren acnelittekens die lager dan de huid zelf zijn maken.


gerelateerde artikelen