Badminton oefeningen voor kinderen

June 18

Badminton oefeningen voor kinderen

Badminton is een spel gespeeld op een baan, net als tennis. En zoals tennis, badminton wordt gespeeld met rackets. Maar in plaats van het slaan van een bal heen en weer over het net, spelers raakte een shuttle, en de shuttle niet raken de ondergrond of anders een punt is verloren of gewonnen. Kinderen kunnen genieten van het spel van badminton en hun badminton vaardigheden verbeteren met een paar eenvoudige oefeningen.

Emmer boor

Voor deze boor staan de emmers aan de ene kant van het net. Spelers staan aan de andere kant van het net met een aantal van shuttles. Het aantal van shuttles kan variƫren. De spelers proberen te raken van de shuttles in de emmers. De emmers kunnen worden geplaatst in de buurt van de hoeken zodat spelers raken schoten er kunnen oefenen. Voor meerdere spelers ziet een wedstrijd die de meeste shuttles hits in emmers. Als spelers verder, kan een coach of een ouder raken zachte shots aan de spelers die vervolgens proberen om terug te keren van de shuttles in de emmers.

Smash boor

Deze oefening helpt kinderen praktijk raken de shuttle hard en in een neerwaartse hoek, smashing de shuttle met een harde racket beroerte en streven naar beneden over het net zodat de tegenstander zal ondervindt bij het terug te zenden. Spelers staan in de buurt van het net terwijl de coach of bovenliggende gooit of zacht raakt de shuttle naar de kinderen die dan smash de shuttle over het net.

Shadow Play

Dit is een voet-werk-boor. Spelers van de bewegingen van de coach of de ouder die inspelen op de shuttles raken over het net is alsof de schaduw. De coach of bovenliggende retraites, bijvoorbeeld voor een denkbeeldige shuttle raken achter haar. De spelers na te bootsen of schaduw van de bewegingen, met inbegrip van de racket-lijn. Dit helpt kinderen leren hoe te bewegen op de baan tijdens de voorbereiding van de shuttle te retourneren naar een klaar positie en.

Airborne boor

Dit is een leuke oefening die helpt kinderen volgen de shuttle met hun ogen en houden hun ogen op de shuttle als zij het met hun rackets raken. Kinderen raken een shuttle hoog in de lucht en verplaats vervolgens eronder als het daalt en sloeg het hoog in de lucht weer. Het doel van deze boor is om te houden van de shuttle aloft voor zo lang mogelijk. Een wedstrijd kan worden gevormd met de winnaar met de meeste hits voordat de shuttle de grond raakt.


gerelateerde artikelen