Zwangere vrouwen kunnen eten yoghurt in plaats van melk?

February 3

Zwangere vrouwen kunnen eten yoghurt in plaats van melk?

Zwangere vrouwen wordt vaak geadviseerd om drie glazen of meer melk per dag om ervoor te zorgen dat ze krijgen genoeg calcium foetale groei en ontwikkeling te ondersteunen. Maar u moet niet worden gedegradeerd tot alleen melk als uw bron van calcium. Yoghurt is een andere grote bron van calcium en kan bieden nog meer voordelen tijdens de zwangerschap dan melk.

Calcium in zwangerschap

Tijdens de zwangerschap helpt het u consumeren calcium bouwen van uw baby's botten, tanden en spieren. Zwangere vrouwen ouder dan 18 jaar moeten ongeveer 1000 milligram calcium per dag en zwangere tieners 18 en jonger noodzaak 1.300 milligram calcium dagelijks. Wanneer je niet voldoende calcium tijdens de zwangerschap, trekt je lichaam het uit uw eigen botten aan de baby voorzien van voldoende.

Melk Vs yoghurt

Een 8-ounce glazen melk bevat 301 milligram calcium, bijna een derde van het vereiste voor een zwangere vrouw. Omdat melk zo handig is, is het meestal als de bron van het calcium van keuze aanbevolen tijdens de zwangerschap. Een kopje yoghurt gemaakt van afgeroomde melk heeft ongeveer 488 milligram calcium, bijna de helft van de dagelijkse behoefte aan de meeste zwangere vrouwen. Vervanging yoghurt voor melk is een perfect prima manier om uw benodigde dosis van dit belangrijk mineraal.

Yoghurt en probiotica

Naast de hoge niveaus van calcium bevat yoghurt ook probiotica, nuttige bacteriën die infecties in uw spijsverteringskanaal bestrijden. Kijk voor yoghurt waarin levende actieve culturen op het etiket om ervoor te zorgen krijg je een goede dosis van deze nuttige bacteriën. Een review van 2005 in het tijdschrift "Canadian Family Physician" gevonden dat probiotica van yoghurt kan helpen voorkomen dat vaginale infecties die kunnen leiden tot vroegtijdige arbeid en kunnen leiden tot een verlaagd risico op allergische reacties in de pasgeborene. Ook, als u besluit om een dagelijkse portie yoghurt, u kunt kiezen voor Griekse yoghurt, aangezien deze stijl tweemaal de hoeveelheid eiwit in vergelijking met gewone yoghurt heeft.

Alternatieven

Melk en yoghurt zijn niet de enige bronnen van calcium en veel zwangere vrouwen hebben zuivel allergieën of lactose-intolerantie krijgen door zwangerschap prima zonder ooit verbruiken geen zuivel producten. Visconserven met botten, zoals zalm of sardines, kunnen een bron van uitstekende calcium die geven je ook een dosis van omega-3 vetzuren die steun van de foetale hersenontwikkeling. Calcium-verrijkte sinaasappelsap en granen kunnen bieden enkele van uw dagelijkse behoefte als goed. Kaas, groene bladgroenten, noten en zaden bevatten ook calcium. Een andere goede bron is tofu die is verwerkt met behulp van calcium. Uw prenatale vitamine waarschijnlijk ook leveringen op zijn minst enige calcium en supplementen zijn beschikbaar als u enough door uw dieet Get can't.


gerelateerde artikelen