Wat zijn de voordelen van olijfolie voor Eczema?

November 18

Wat zijn de voordelen van olijfolie voor Eczema?

Olijfolie heeft geweest tweedehands voort huid die teruggaat tot de oude Griekse beschavingen. Voor mensen met eczeem of extreem droge huid, zal deze olie dringen diep in de epidermis te voeden en te verzachten de huid zonder enige onnatuurlijke ingrediënten of allergenen.

Belang van olijfolie

Olijfolie is gebruikte vulgair voor medische doeleinden, met inbegrip van eczeem. Het is veiliger om te gebruiken dan andere oliën die u vinden op de markt, zou omdat het alle-natuurlijke en zeer weinig mensen zijn allergisch voor het. Daarom is er weinig kans dat het zou leiden tot elk type reactie van de huid te beschadigen. Zelfs voor degenen die lijden aan ernstige eczeem, gevoelige huid of contactdermatitis, is olijfolie een goede keuze te sussen van droge, schilferige huid.

Bij aankoop van olijfolie, kijk voor extra virgin. Andere soorten olijfolie kunnen worden behandeld en verwerkt. Extra virgin zullen de zuiverste vorm die u kunt kopen en de betrouwbaarste voor de behandeling van eczeem.

Maak uw eigen olijfolie Lotion

Voor degenen die lijden aan eczeem en zijn te voorzichtig te proberen producten op de markt vanwege afgelopen allergische reacties, kunt u uw eigen lotions en drankjes met all-natuurlijke ingrediënten. Een paar druppels water en 1/4 kopje olijfolie te mengen, ontstaat een dikkere plakken die u op uw huid kunt wrijven. Toevoegen van suiker aan olie ontstaat ook een exfoliant dat uw huid van de troebelheid veroorzaakt door eczeem kan wegwerken. Zorg ervoor dat dit opvolgen met veel lotion.

Met behulp van ingrediënten zoals bijenwas, zal honing of een ei dikker olijfolie zodat u kunt het gebruiken als een masker of sterke, krachtige lotion.

Producten die kunt u kopen

Als u wilt profiteren van de volledige voordelen van olijfolie voor mensen met eczeem, altijd op zoek naar cosmetica op de markt die olijfolie bevatten. Deze omvatten lippenbalsem, badolie, lotions en massage oliën. U kunt deze recht nadat u baden wanneer de poriën open zijn of voordat u 's nachts slapen.

Als u last van extreem droge handen heeft, probeer het toevoegen van een paar druppels pure olijfolie in het water en geniet van uw handen in hen. Vervolgens een lotion met olijfolie op je handen wrijven en bestrijk ze met handschoenen. Als je kunt, slapen met de handschoenen op dus morgen, uw handen zal minder kruimelig.


gerelateerde artikelen