Metro's zoete ui saus voeding

September 21

Metro biedt een scala aan sub sandwiches, warme en koude, waarvan vele laag in vet en calorieën zijn. Terwijl u zeker aandacht aan de vleeswaren, kazen en groenten die u op uw boterham besteden moet bestelt, speelt de saus een rol in de algehele voedingswaarde voor uw sub sandwich zo goed. De zoete ui saus op metro is een redelijk goede keuze in termen van vet en natrium, maar het bevat suiker en weinig vitaminen en mineralen niet bieden.

Calorieën en vet

Een portie 21 gram, wat overeenkomt met ongeveer 1 1/2 eetlepels, zoete ui saus heeft 40 calorieën. In tegenstelling tot sommige van de andere Subway sandwich spreads, zoals mayonaise, die zijn hoog in vet en verzadigd vet, de zoete ui saus is ook vetvrij. Dat is goed nieuws voor liefhebbers van de fastfood op zoek naar manieren om te knippen hun inname van vet. Hoe veel verzadigd vet je verbruikt kunt u lager uw risico op hart-en vaatziekten en kan u helpen verminderen uw cholesterolgehalte, te beperken.

Natrium zorgen

De zoete ui saus op metro biedt minder natrium dan sommige van de andere toppings, zoals mosterd. Een portie 21 gram van de zoete ui saus bevat 85 mg natrium, dat ongeveer 6 procent van de American Heart Association aanbeveling van slechts 1.500 milligram natrium per dag is. Uw Natrium inname te beperken kan verminderen uw risico van hartaanval en beroerte.

Zoete woordjes

Het primaire nadeel van de zoete ui saus op de metro is het restsuikergehalte. Een portie van de saus bevat 8 gram suiker, die niet klinken als veel, maar is gelijk aan ongeveer 2 theelepels. De American Heart Association adviseert beperking van de hoeveelheid toegevoegde suikers die je niet meer dan de helft van je dagelijkse discretionaire calorieën verbruikt. Deze aanbeveling zich vertaalt in ongeveer 6 theelepels suiker per dag voor de meeste vrouwen en 9 theelepels voor mannen. Dit betekent dat de 8 gram suiker in één portie van de zoete ui saus is vrij een beetje van uw dagelijkse limiet. Suikers bijdragen nul voedingsstoffen aan uw dieet, maar de calorieën die ze toevoegen kunnen leiden tot extra ponden of zelfs obesitas, het verminderen van uw gezondheid van het hart.

Bestellen van uw saus

Vraag de persoon die uw Subway sandwich of salade te voegen slechts een kleine hoeveelheid van de saus. Of, verzoeken dat de saus aan de kant zetten zodat u kunt bepalen hoeveel u gebruiken. U kunt ook overwegen het graven van de zoete ui saus in het voordeel van de azijn en olie, die smaak en hart-gezonde onverzadigde vetten toevoegen zonder toevoeging van suiker. Ook, houd er rekening mee dat de zoete ui saus vitaminen en mineralen, zoals vitamine C en calcium, niet aan uw sandwich toevoegen. Het overwinnen van dit nadeel door het bestellen van uw sandwich met veel verse groenten, zoals tomaten, paprika en komkommers.


gerelateerde artikelen