Oefent Help gezicht teint

December 8

Hoewel sommige mensen denken oefening kan leiden tot breakouts acne of psoriasis dat, is het grotendeels een mythe. Oefening doet een lichaam goed, en dat geldt ook voor de buitenkant van het lichaam, alsmede het interieur. Elke oefening volstaat--yoga, lopen, Fietsen, wandelen, Pilates, boksen of iets dat u in beweging krijgt. Sommige Dermatologen denk dat stress-reducerende oefeningen zoals yoga bijzonder goed voor de huid, zijn omdat stress reductie verlaagt hormonen die ervoor zorgen breakouts dat.

Endorfine

Oefening releases endorfines, die zijn feel-good chemische stoffen die je gelukkiger en meer ontspannen. Wanneer u ontspannen en gelukkig bent, u er beter uitzien en zich beter voelt. Een meer ontspannen toestand verlicht lijnen in uw huid en vermindert uw hormoonniveaus, die kunnen helpen voorkomen dat bepaalde huidaandoeningen.

Roze gloed

Wanneer u de oefening, je hartslag verhoogt en circuleert meer bloed en zuurstof naar de huid. Tekenen van bloed naar de oppervlakte van het lichaam vervoert voedingsstoffen naar de huidcellen van uw en helpt bij het verwijderen van toxines uit de huid.

Collageen

Collageen, die letterlijk uw huid bijeenhoudt, vermindert als je leeftijd. Lichaamsbeweging stimuleert collageen in de huidcellen, waardoor uw huid leeftijd langzamer. Daarnaast oefenen tonen de spieren in je gezicht, net zoals het tonen van de rest van je spieren. Dientengevolge, zal uw huid de look en feel gezonder.

Overwegingen

Oefening helpt voorkomen van huidproblemen, dat vaak pest type 2 diabetici door het stimuleren van zuurstof naar het bloed. De voedingsstoffen van de verhoogde bloedtoevoer en zuurstof verbeteren van de gezondheid van de huid voor diabetici. Elke huidskleur kan profiteren van krachtige oefening, aangezien dergelijke trainingen kunnen corrigeren hormonale onevenwichtigheden die acne veroorzaken. Terwijl zweet toxines te verwijderen uit uw huidcellen helpt, moet u uw gezicht met een zacht reinigingsmiddel wassen nadat u traint om te verwijderen die toxines uit het oppervlak van uw huid.


gerelateerde artikelen