Natuurlijke substituten voor antihistaminica

November 24

Natuurlijke substituten voor antihistaminica

Overzicht

Antihistaminica zijn medicijnen die het blokkeren van uw lichaam van het vrijgeven van histamine, een stof die een ontstekingsreactie in je lichaam produceert. Mensen die lijden aan seizoensgebonden allergieën vaak genomen antihistaminica voor het verlichten van een loopneus of verstopte neus, huidreacties zoals kasten, en andere symptomen. Vitaminen en kruiden met antihistaminicum kwaliteiten mogen worden gebruikt, onder toezicht van uw arts, als natuurlijke vervangers voor conventionele antihistaminicum medicijnen.

Antioxidant vitaminen

Volgens de Universiteit van Michigan Health System, anti-oxidant vitamines C en E nemen misschien wel gunstig voor seizoengebonden allergielijders, vanwege hun vermogen om te stoppen met de productie van histamine — hoewel het wetenschappelijk bewijs tegenstrijdig is. Studies gedaan in de jaren 1940 bleek dat nemen tussen 2.000 en 3.000 milligram vitamine C per dag positieve resultaten opgeleverd, maar meer recent onderzoek toonde dat de voordelen zijn niet zo eenduidig. Een artikel van 2004 in de "annalen van allergie en astma immunologie" opgemerkt dat wanneer vitamine E is toegevoegd aan conventionele Allergie behandelingen, symptomen verbeterd.

Papaya

Papaya is zeer rijk aan vitamine C; elk stuk van gehele vrucht bevat meer dan 300 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, volgens's werelds gezondste voedingsmiddelen website. Naast de anti-oxidant vitamines, kunnen enzymen die zijn gevonden in de papaja helpen reguleren van inflammatoire respons in je lichaam. "De groene apotheek Herbal Handbook" suggereert dat papaja te eten of drinken van haar sappen kan als een antihistaminicum fungeren en verlichten van de jeuk netelroos is gekoppeld.

Kruiden supplementen

Veel planten hebben antihistaminicum kwaliteiten, die kunnen steunen uw immuun systeem, en de werking van histamine te blokkeren. De Universiteit van Maryland Medical Center stelt 600 mg brandnetel nemen elke dag voor een week om te verlichten van de symptomen van allergische rhinitis, ook wel bekend als nasale allergieën. Brandnetel kan ertoe leiden dat u vaker plassen, dus wees vooral voorzichtig als u diureticum medicatie nemen. Butterbur is een andere optie van de natuurlijke antihistaminicum te bespreken met uw arts. Dit kruid wordt traditioneel gebruikt voor de behandeling van de bronchiale allergieën, zoals astma, in doses van 500 milligram per dag. De UMMC wijst wetenschappelijke aanwijzingen zijn dat voor sommige patiënten, butterbur kan even doeltreffend zijn als merknaam Allergie medicijnen.

Kruidenthee kunnen ook de secretie van histamine remmen. Thee gemaakt van gember, pepermunt of amarant zaden kunnen allemaal helpen minimaliseren kasten die als gevolg van allergieën opduiken.

Essentiële oliën

Essentiële oliën — oliën is afgeleid van de citroen, kruidnagel en kamille — antihistaminicum eigenschappen hebben, en kunnen natuurlijke substituten voor actuele antihistaminicum crèmes en zalven gebruikt voor de behandeling van allergische huid uitbarstingen. De oliën zelf kunnen zijn volatiel en huidirritatie veroorzaken, dus een paar druppels van de etherische oliën te mengen met gelijke delen van plantaardige olie. De vlotte, vettige textuur van de plantaardige olie fungeert als een sussend en beschermt uw huid tegen irritatie.

Acupunctuur

Natuurlijke therapieën voor de remming van histamine actie kunnen bestaan uit de traditionele Chinese praktijk van acupunctuur, de kunst van het invoegen van zeer fijne naalden in drukpunten in het lichaam, tot het uitlijnen van de energie. Acupunctuur wordt gebruikt om een verscheidenheid van kwalen te behandelen, en om pijn te verminderen. "De groene apotheek Herbal Handbook" meldingen dat deze tak van de traditionele Chinese geneeskunde kan een natuurlijk alternatief voor over-the-counter of recept antihistaminica voor sommige allergielijders. Acupunctuur te bespreken met uw arts om te bepalen of u een kandidaat.


gerelateerde artikelen