Kunt u Butternut Squash in plaats van Spaghetti Squash?

August 3

Kunt u Butternut Squash in plaats van Spaghetti Squash?

Onder de vele varianten van Winterpompoen algemeen beschikbaar op boerderij stands en in kruidenierswinkelopslag zijn de butternut squash en spaghetti squash. Beide van deze variƫteiten bieden een hoog gehalte aan vitamine A en vezels in een heerlijk caloriearm-pakket. Omdat ze beide Winterpompoen kan u worden verleid ter vervanging van butternut wanneer spaghetti squash in recepten wordt verzocht, maar diverse factoren dit een slechte culinaire beslissing maken.

Praten over textuur

Kunt u Butternut Squash in plaats van Spaghetti Squash?

Wanneer gekookt, zult u snel het verschil tussen spaghetti en butternut squash. Butternut squash heeft een soepele, bijna romige textuur, maar spaghetti squash heeft een stringy textuur. Deze stringy textuur is wat geeft spaghetti squash zijn naam gebruiken aangezien de strengen maken een geweldig caloriearm substituut voor pasta noedels. Omdat butternut squash geen deze strengen vormt, kan deze niet worden gebruikt in plaats van spaghetti squash.

De smaak-Factor

Veel soorten winterpompoen, met inbegrip van butternut squash, hebben een zoete-nootachtige smaak die een andere laag van smaak voegt wanneer gebruikt in gerechten of op hun eigen. Als de tegenhanger van de pasta heeft spaghetti squash een zeer milde smaak die voegt weinig tot andere gerechten maar maakt het ideaal om de smaak van pasta sauzen te schitteren. Als u vervangen de butternut voor spaghetti squash, kan de nootachtige smaak overweldigen de saus smaken, overwegende dat vervanging van spaghetti squash voor butternut kon verlaten uw gerechten proeven saai.

Een kleurrijk Contrast

Kunt u Butternut Squash in plaats van Spaghetti Squash?

Het vlees van spaghetti squash is een geel thats zelfs bleker dan de squash de huid. Als u puree spaghetti squash wilt wilt toevoegen van vocht en voeding aan bepaalde snelle broden of andere gebakken goederen, hebben het licht-gekleurde vlees geen invloed op de kleur van uw eindproduct. Butternut squash heeft heldere oranje vlees, dat ziet er heerlijk in soepen en als bijgerecht. Echter, als u gepureerde pompoen aan uw gebakken goederen toevoegt, deze fel oranje kan geven uw brood en muffins een oneven kleur die niet mag smakelijk aan sommige eters.

Winkelen en opslaan

Kunt u Butternut Squash in plaats van Spaghetti Squash?

Ondanks hun verschillen zit winkelen voor en op te slaan van de spaghetti en pompoen vrij soortgelijk. Beide pompoenen seizoen in de herfst van kracht en kunnen meestal worden gevonden tot vroege winter. De huid van de squash moet zo hard dat je het gemakkelijk met uw vingernagel niet kan doorboren en dus geen tekenen van schade moet. Wanneer u de squash opheft, moet het een zwaar te voelen en geen zachte vlekken hebben. Zodra u uw huis squash, plaatst u ze in een droge, koele plaats. Uw butternut squash moet houden voor maximaal drie maanden, maar uw spaghetti squash binnen twee maanden na aankoop moeten worden gegeten.


gerelateerde artikelen