Lymfatische Colitis

March 15

Lymfatische Colitis

Lymfatische colitis, die is beter bekend als lymfatische colitis, is een inflammatoire aandoening die invloed heeft op de dikke darm of de darm. Deze voorwaarde is het vaakst gediagnosticeerd bij patiënten tussen de 60 en 80, volgens medische deskundigen met de nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse. Mensen die de ontwikkeling van lymfatische colitis symptomen dient medische zorg, want deze voorwaarde leiden ernstige medische complicaties tot kan indien onbehandeld.

Chronische, niet-bloedige diarree

De ontsteking geassocieerd met lymfatische colitis doet zich voor wanneer de witte bloedcellen, genaamd van lymfocyten, accumuleren langs de bekleding van het darmkanaal, volgens medische professionals met CBLPath. Blijvende of ernstige darmontstekingen interfereert met de manier waarop voedsel wordt geabsorbeerd door het spijsverteringskanaal. Dientengevolge, ervaring mensen met lymfatische colitis chronische vlagen van diarree die losse, waterige, niet-bloedend krukken opleveren. Typisch, mensen met deze aandoening passeren ongeveer vier tot negen waterige stoelgang per dag, gezondheidswerkers met MayoClinic.com wordt uitgelegd. Chronische diarree kan ook bijdragen tot de sensaties van misselijkheid of pijn, kramp of opgeblazen gevoel in de buik.

Uitdroging

Chronische diarree verhoogt de hoeveelheid vloeistof die een persoon van het lichaam op een dagelijkse basis verliest. Dus mensen met lymfatische colitis zijn een verhoogd risico voor het ontwikkelen van symptomen van uitdroging in combinatie met chronische diarree, gezondheidswerkers met MayoClinic.com wordt uitgelegd. Symptomen van uitdroging zijn verhoogde dorst, droge huid, duizeligheid en verminderde eetlust. Persistent uitdroging is een medische noodsituatie en prompt medische aandacht vereist.

Verlies van het gewicht

Mensen met lymfatische colitis gewichtsverlies kan ervaren als een symptoom van deze aandoening, waarschuwen medische deskundigen met de Merck Manual. Chronische ontsteking van het darmkanaal kunt voorkomen dat de normale opname van gezonde voedingsstoffen uit iemands dieet. Dientengevolge, een persoon met lymfatische colitis kan ontvangt dan niet de voeding die nodig zijn ter ondersteuning van de dagelijkse energiebehoefte. Verhoging van de energie-uitgaven in combinatie met slechte absorptie van nutriënten kan leiden tot milde tot matige gewichtsverlies in mensen met lymfatische colitis.

Fecale incontinentie

Ernstige, langdurige diarree kan interfereren met mensen de mogelijkheid om controle van hun normale stoelgang. Bijgevolg, mensen met lymfatische colitis kan symptomen van fecale incontinentie, volgens gezondheidsdeskundigen met MayoClinic.com. Fecale incontinentie kan veroorzaken mensen hun ondergoed in de bodem omdat ze niet in staat om naar het toilet in tijd om dergelijke ongevallen te voorkomen. Dit symptoom lymfatische colitis is pijnlijk en gaat meestal gepaard met buikpijn en diarree.


gerelateerde artikelen