Hoofdpijn en maagkrampen in kinderen

March 17

Hoofdpijn en maagkrampen in kinderen

Elk kind last af en toe van gemeenschappelijke maladies zoals hoofdpijn en maagkrampen. Terwijl een passerende hoofdpijn of buikpijn meestal niets is te vrezen, kunnen de pijnen die vaak voorkomen of die vergezeld gaan van andere symptomen duiden een virale of bacteriƫle infectie of een onderliggend probleem van de lichamelijke of geestelijke gezondheid. Als u zich zorgen maakt over uw kind symptomen, het advies inwinnen van uw gezondheid-zorgverlener.

Buikgriep

Voedsel vergiftiging en bacteriƫle en virale infecties meestal tot gevolg dat de maag krampen, misselijkheid, braken en diarree, dat is algemeen bekend als de buikgriep. Samen met haar karakteristieke spijsvertering symptomen, kan buikgriep veroorzaken hoofdpijn, pijn in het lichaam en koorts. Als uw kind is braken of frequente diarree hebben, kan hij uitdroging, die ook leiden hoofdpijn tot kan ontwikkelen. Leer uw kind om zijn handen vaak wassen, vooral na het gebruik van de badkamer, om ziekte te voorkomen. Ook Let op veilig voedsel-behandeling praktijken, zoals keeping warm voedsel warme en koude gerechten koud, en het wassen van uw handen en de keuken oppervlakken goed na het bereiden van rauw vlees.

Angst

Angst kan leiden tot zowel buikpijn en hoofdpijn bij kinderen. Incidentele angst, zoals zorgen te maken over een grote examen, is gemeenschappelijk en kan normale, maar als uw kind overdreven angstig lijkt of zorgen over gebeurtenissen die niet kunnen gebeuren, ze wellicht een angststoornis. Gegeneraliseerde angststoornis, bijvoorbeeld, kan het verlaten van uw kind in een constante staat van bezorgdheid en ook vaak manifesteert zich in lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, maagkrampen, braken, slaapstoornissen en pijn op de borst.

Migraine

FamilyDoctor.org Staten dat maar liefst 5 procent van de kinderen van de basisschool leeftijd en 20 procent van de middelbare schoolstudenten lijden aan migraine hoofdpijn. Deze hoofdpijn kunnen duren van een paar uren tot meerdere dagen en zijn vaak gepaard met misselijkheid en braken. Migraine komen vaker voor bij meisjes dan bij jongens en kunnen veroorzaakt worden door schommelende hormonen, stress, veranderingen in slaappatroon en overslaan van maaltijden. Aangezien ook voedingsmiddelen en teveel lichamelijke activiteit kan triggers, hebben uw kind houden een dagboek bij van wat hij eet en drinkt, en hoe actief hij is, om te zien als u of zijn arts een patroon kan detecteren.

Overwegingen

Hoofdpijn en maagkrampen die meer dan een paar dagen duren of ernstige garandeert een reis naar de dokter de oorzaak te achterhalen. Als deze symptomen worden begeleid door hardnekkig braken of een hoge koorts, of als ze zich voordoen na een hoofdletsel, onmiddellijk medische hulp inroepen. Als u een baby hebt, vraag haar kinderarts of moeten ze een vaccin rotovirus, die een soort buikgriep kan voorkomen.


gerelateerde artikelen