Hoe te bevriezen van ruwe kreeft

September 1

Hoe te bevriezen van ruwe kreeft

Kreeft is een veelzijdige zeevruchten dat u kunt zonder opmaak eten of aan salades, soepen en stoofschotels toevoegen. Kreeft is een van de magerste bronnen van eiwitten en bevat nuttige aminozuren, vitaminen en mineralen, zoals kalium, magnesium, zink, ijzer, calcium, fosfor en vitamine A, B12, B2, B6 en B3 volgens de kreeft Institute aan de Universiteit van Maine. Opslaan kreeft van negen tot twaalf maanden in de vriezer door te starten met kwaliteit kreeft en voedselveiligheid richtlijnen.

Stap 1

Plaats uw kreeft gedurende 1 minuut in een grote pot met een zout pekel verwarmd tot 212 graden F. Het mengsel van zout pekel moet bestaat uit 2 1/2 tbsp. op zee of de niet-iodized zout per 2 quarts van koud water. Dit proces, genaamd blancheren, helpt behoud van de smaak en textuur van de kreeft en ook verhoging van de lengte van tijd Kreeft zal houden in de vriezer, volgens de kreeft-Instituut. Sla deze stap indien gewenst.

Stap 2

Verwijder de kreeft uit de pekel en lopen koud water overheen gedurende 15 minuten. Afwisselend, plaats de kreeft in een kom met ijs water gedurende 15 minuten.

Stap 3

Verwijder de staarten en klauwen van de kreeft, indien gewenst. Het bevriezen van het hele kreeft, of gewoon de secties van de schelp met eetbare vlees. Vlees verwijderen vanuit de shell vermindert kwaliteit.

Stap 4

Het zegel van de kreeft in een damp-vochtbestendige wrap of diepvries zak. Gebruik een vacuum sealer of kwaliteit damp-vochtbestendige wrap. Dubbel-wrap de kreeft.

Stap 5

Label en datum van de terugloop van de vriezer.

Stap 6

Plaats kreeft in de vriezer op of onder 0 graden F.

Wat die u nodig hebt

  • Zeezout of niet-iodized zout
  • Grote pot
  • Grote kom
  • Diepvries wrap of zakken

gerelateerde artikelen