De beste voedingsmiddelen te eten voor volheid met een overlapping-Band

August 11

De beste voedingsmiddelen te eten voor volheid met een overlapping-Band

Overlapping-Band chirurgie, ook bekend als de laparoscopische regelbare maag verbinden, is een chirurgische procedure gebruikt om te helpen de zwaarlijvige individuen en mensen met aanzienlijke obesitas gerelateerde gezondheidsrisico's beheren hun gewicht en wellness. Volgens de Brigham and Women's Hospital (BWH) is het van cruciaal belang passende, arts-aanbevolen calorieën en porties nuttigen nadat bands in plaats zijn. Voedingsmiddelen rijk aan eiwitten en dietary fiber kunnen helpen beheren van verhoging van verzadiging (volheid) en vereenvoudigen van het proces van het nuttigen van een calorie-beperkt dieet.

Eiwitrijke voedingsmiddelen

Eiwit ondersteunt mager weefsel ontwikkeling, weefsel reparatie en energie onderhoud. Het ondersteunt ook bloedsuiker evenwicht, die tot het beheer van de honger bijdragen kan. Volgens het boek "Eten goed na chirurgie van het gewichtsverlies" van Patt Levine en Michele Bontmpo-Saray, mager, eiwitrijke voedingsmiddelen wellness, energie en verzadiging na bariatrische chirurgie te bevorderen. Waardevolle bronnen van mager eiwit bevatten eiwitten, wit-vlees gevogelte, tofu, peulvruchten en magere zuivel of soja-gebaseerde producten. BWH suggereert vier porties van eiwit dagelijks voor mensen die een overlapping-Band voor zes weken hebben, of wanneer de band is aangepast. In het algemeen tussen de vier en negen eiwit worden porties aanbevolen in de gehele verlies van het gewicht onderhoud. Een portie van eiwit is gelijk aan 2 oz. van pluimvee, vis of kaas, twee eieren, vier eiwit of 1/2 kopje tofu of magere kwark.

Groenten en fruit

Groenten en fruit bieden waardevolle vitaminen, mineralen en anti-oxidanten, die helpen een sterke functionerend immuunsysteem te ondersteunen. Omdat groenten en fruit ook rijk aan water en voedingsvezels zijn, versterken ze verzadiging. Als lage-calorie voedsel, kunnen groenten en fruit verminderen gevoelens van ontbering, als aanvaardbaar porties groter dan die van calorie-dicht voedsel, zoals snoep of noten zijn. BWH suggereert verse groenten en fruit in de meeste gevallen aangezien zij rijke hoeveelheid voedingsstoffen zonder toegevoegde natrium of met andere conserveringsmiddelen bieden.

De meeste mensen met een overlapping-Band-tarief goed dagelijks met twee tot vier porties groenten en fruit. Een portie groenten bevat ongeveer 25 calorieën, het bedrag gevonden in 1/2 kop gekookte groenten of groentesap of 1 kopje verse groenten, zoals spinazie, broccoli, bloemkool, asperges, paprika of sperziebonen. Niet-zetmeelhoudende groenten, zoals ijsbergsla, selderij, kool en komkommers, worden beschouwd als "gratis", of aanvaardbaar in onbeperkte bedragen. Een vrucht serveren bevat ongeveer 60 calorieën. Voorbeelden zijn een apple, 1/2 kop ongezoete appelmoes, 3/4 kop bessen, 1/2 banaan, 1/2 kopje vers vruchtensap en 1/4 kop Gedroogdevruchten.

Volle granen

Deze bieden een rijke hoeveelheid vitaminen en mineralen, zoals B-vitamines, magnesium en ijzer. Ze ook voedingsvezels en bevordering van grotere verzadiging dan geraffineerde koolhydraten, zoals verrijkte witbrood en toegevoegde suikers. Volgens BWH raden artsen over het algemeen vijf porties van koolhydraten, of "zetmeel," dagelijks voor mensen met een overlapping-Band. Een portie van hele korrels koolhydraten bevat ongeveer 80 calorieën. Voorbeelden zijn één segment 100 procent hele korrels brood, 1/2 kop gekookte havermout, 3/4 kopje hele korrels koude ontbijtgranen (ongezoete), 1/2 kop gekookte hele korrels pasta en 1/3 kopje bruine of wilde rijst gekookt. Hele korrels warme granen bieden ook een voedzaam, vulling voedsel opties na de operatie, wanneer alleen zacht voedsel worden toegestaan.


gerelateerde artikelen