Hoeveel glazen Water je moet drinken per dag om gewicht te verliezen?

August 12

Hoeveel glazen Water je moet drinken per dag om gewicht te verliezen?

De grootste perk van drinkwater is dat je kunt zoveel als u wilt zonder enige meer calorieën aan uw dieet toe te voegen. Afgezien van dat, kan water eigenlijk beteugelen uw eetlust en verdere verbetering van uw gewichtsverlies inspanningen. Wees voorzichtig met uw waterverbruik omdat te veel ervan kan pijn in plaats van helpen uw gezondheid.

Minimum bedrag

De oude vuistregel is om te drinken acht 8-ounce glazen water per dag, die 64 ounces is. Maar afhankelijk van uw geslacht en activiteit niveau, dat waarschijnlijk niet genoeg. Volgens de Food and Nutrition Raad van het Instituut voor geneeskunde nodig mannen 3.7 liter of 125 ounces, die is ongeveer 15 1/2 8-ounce glazen, vloeistof elke dag. Als een vrouw, zou je 2.7 liter of 91 ounces, die is ongeveer 11 1/2 8-ounce glazen. Maar voor gewichtsverlies, kunt u desgewenst om te drinken meer dan dat en baseren uw waterverbruik rond uw maaltijden.

Extra Water voor Weight Loss

In 2010 presenteerde onderzoekers tijdens de 240th nationale bijeenkomst van de American Chemical Society bevindingen over de voordelen van water voor het verliezen van de pond. De studie omvatte 48 volwassenen die in twee groepen speelden. De eerste groep toevoegen niet extra water aan hun dieet. Deelnemers in de tweede groep dronk twee 8-ounce glazen water vóór elke maaltijd. De deelnemers die de extra water dronk voordat u gaat dineren meestal verbruikt minder calorieën van 75 tot 90 van die maaltijd, waarschijnlijk omdat het water maakte hen voelen voller. Na beëindiging van de 12 weken durende studie is waargenomen onderzoekers dat de water-drinkers verloren 5 pond meer, gemiddeld, dan de groep van deelnemers die geen extra water niet drinken. Dus voordat het oppakken van die zich splitsen, vul uw glas water een paar keer.

Teveel krijgen

Hoewel je over het algemeen zoveel water hebben kan als u wilt dat tijdens het dieet, wees voorzichtig met het overboord. Grote hoeveelheden water veroorzaakt een onbalans in uw elektrolyten. In extreme gevallen, je hartslag wordt zwak en u kon flauwvalt. Als uw urine duidelijk, is als u begint met hoofdpijn of als u erg zwak geworden, zou het een teken dat je te veel water drinken en u wilt knippen terug voordat het wordt schadelijk voor uw gezondheid.

Bijzondere Tips

In het algemeen, als je dorstig gevoel, uw lichaam vertelt u dat je op een pad naar uitdroging. Soms een kraaiende buik is gewoon een teken dat je dorst, niet dat je honger. De volgende keer dat je voelt de drang om een hapje, drink een glas of twee water in plaats daarvan. Voltooien van een taak, zoals het vouwen van de Wasserij of afronden op e-mails, dan zien hoe je honger-niveau is. Als je nog steeds honger gevoel, dan pak je een appel, handvol noten of andere gezonde snack--met een ander glas water, natuurlijk.


gerelateerde artikelen