How to Have consistentie met peuters

July 15

How to Have consistentie met peuters

U probeert te beperken van uw peuter TV-tijd, maar je spiegelen op de buis elke avond, zodat u diner klaar in vrede kunt. Je laat je kleintje thuis loop, maar u perfecte gedrag van haar verwachten als ze in het openbaar is. Inconsistent ouderschap risico's verwarrend uw peuter, die in wat frustraties voor jullie beiden resulteren kan. Oprichten van sommige consistentie in het actieve leven van uw peuter, en genieten van de voordelen van een meer gestructureerde dag.

Stap 1

Inspelen op de behoeften van uw peuter consequent. Hij moet hulp bij het gebruik van het potje, of wil je om te spelen in de achtertuin met hem vraagt om een mid middag snack, aan zijn behoeften direct reageren, waardoor zijn wereld beter voorspelbaar en veilig.

Stap 2

Maak een dagelijkse routine voor uw peuter, en hou je eraan. Terwijl elke routine enige flexibiliteit hebben kan, stellen een routine die tijd voor maaltijden, snacks omvat, spelen en rusten. Vasthouden aan uw schema elke dag, zodat uw peuter wat weet te verwachten.

Stap 3

Het bouwen van een ordelijke omgeving. Een goed georganiseerde huis--één waar uw peuter gemakkelijk haar speelgoed, kleding en andere bezittingen vinden kan--is een consistente, volgens beter hersenen voor baby's. Zeker, uw huis is gonna be van een puinhoop van tijd tot tijd dankzij een peuter die is gebonden en vastberaden om te trekken elk item uit elke lade, maar waarin de puinhoop en het maximaliseren van de organisatie kunt consistentie voor uw peuter.

Stap 4

Vaststellen van duidelijke regels en gevolgen, en vasthouden aan hen. Als u uw 3-jarige die hij heeft om te zitten in het vak time-out gedurende 3 minuten elke keer als hij gooit een speeltje vertellen, precies dat doen. Handhaven van de huisregels van uw, zoals beloofd, en uw peuter zal reageren op consistente discipline.

Stap 5

Weerspiegelen het gedrag je wilt zien in uw kinderen. Consistente huishoudelijke gedragingen en waarden kunnen een voorbeeldfunctie voor uw peuter, die naar u voor ondersteuning en begeleiding kijkt. Houd uw gedrag consistent te moedigen hetzelfde in uw kleintje.

Stap 6

Goed gedrag consequent loven. Moedig uw peuter te gedragen door specifiek vaststellend zijn goede gedrag. U kunt hem, zeggen "Ik hou van hoe u speelgoed gedeeld met je zus" in plaats van het aanbieden van een vage "Good job." Versterken van positief gedrag met consistente lof.


gerelateerde artikelen