Wat zijn de behandelingen voor diabetische neuropathie van de blaas?

July 26

Wat zijn de behandelingen voor diabetische neuropathie van de blaas?

Blaas neuropathie veroorzaakt door diabetes is een vorm van schade aan de zenuwen. De urinewegen is niet langer functioneren, wat resulteert in de blaas van onvermogen om volledig leeg. Volgens de National Institutes of Health begint een bacterie te groeien in de blaas en de nieren waardoor frequente urineweginfecties. Blaas diabetische neuropathie veroorzaakt ook urine-incontinentie, of het verlies van blaascontrole. Incontinentie treedt op omdat de beschadigde zenuwen doen niet zin wanneer de blaas vol is geworden, en een persoon de mogelijkheid tot controle blaas spieren verliest. Schade aan de zenuwen kan niet ongedaan worden gemaakt; echter, een scala aan behandelingen verlichten symptomen geassocieerd blaas neuropathie.

Bloedsuikerspiegel

Schade aan de zenuwen treedt op vanwege de hoge bloedsuikerspiegel, of hyperglykemie. Diabetici kunnen verminderen het risico van schade aan de zenuwen door 50 percenten wanneer houden suiker niveaus onder controle, meldt het Joslin Diabetes Center. Voorkomen van verdere schade aan de zenuwen bewijst kritische in alle vormen van neuropathie, en om te voorkomen dat de voorwaarde vordert, rapporten de National Institutes of Health. Behandeling met insuline, fysieke activiteit en goede maaltijd planning verlagen de niveaus van de glucose in het lichaam. De National Institutes of Health verslagen symptomen kunnen in eerste instantie verergeren voordat verbetering optreedt.

Medicijnen

Artsen schrijven vaak antibiotica voor de behandeling van eventuele infecties blaas of urinewegen. Joslin Diabetes Center stelt dat veel artsen lopende antibiotische therapie voorschrijven, zodat bacteriën niveaus laag en infecties beheersbaar. Het centrum wordt toegevoegd bethanechol is gewoonlijk voorgeschreven voor de behandeling van urine retentie. De medicatie stimuleert contracties van de blaas en verhoogt de urineproductie, volgens Drugs.com. Diabetici moeten verhogen hydratatie om te voorkomen dat verdere infecties voorkomen.

Toiletgebruik en catheterisatie

Een persoon met incontinentie kwesties in verband met diabetische neuropathie moet leeg zijn blaas elke drie uur, zelfs als de drang om te plassen niet aanwezig zijn is, adviseert de National Institutes of Health. Invoegen van een urinaire katheter helpt bij het legen van de blaas en urine van poolen of groeiende stagnerende voorkomt. Continu catheterisatie helpt patiënten die plotselinge, oncontroleerbare blaas contracties. Healthscout.com adviseert vrouwen reageren beter om continu catheterisatie als gevolg van verminderde infecties, terwijl mannen verslag meer gevallen van urineweginfecties en vorming van abcessen. Invoegen van een katheter, zo nodig gedurende de dag is gunstig voor patiënten die niet in staat om de blaas volledig te legen is geworden. De techniek kan worden onderwezen aan patiënten die behandeling op hun eigen, kunnen beheren, legt HealthScout.com uit.

Chirurgie

In ernstige gevallen van blaas neuropathie, kan chirurgie nodig blijken. HealthScout.com meldt dat de sluitspier of lagere bekkenbodemspieren kunnen worden aangescherpt om de urine controle. Als een laatste redmiddel, is stroom van urine gerouteerd naar lege verpakkingsgasssen buiten het lichaam gedragen.


gerelateerde artikelen