How to Get Rid van schilferige OORSMEER

August 1

How to Get Rid van schilferige OORSMEER

Veel mensen denken OORSMEER is ongezonde, maar verrassend, uw oren zou zelfs vuilere Daarzonder. OORSMEER verzamelt vuil, olie en dode huidcellen als ze hun weg via uw gehoorgang. Aan het einde van het kanaal, de was wordt droog en kruimelig, dan vanzelf uit je oor valt. Hebt u teveel wax, echter wilt u verwijderen voordat het opbouwt. In tegenstelling tot populair geloof helpt een doekje katoen-tipped niet. In feite kan het duwen was verder terug in de gehoorgang. Verwijder overtollig OORSMEER veilig om te voorkomen dat nadelige gevolgen voor uw gevoelige oren.

Stap 1

Geniet van een katoenen bal met een oplossing van de daling van de over-the-counter oor. Of baby-olie, waterstofperoxide, zoutoplossing of minerale olie gebruiken. Watergedragen producten te breken van oorsmeer en olie gebaseerde ones te verzachten van de was, zodat het gemakkelijk dia's gebruiken.

Stap 2

Kantel uw hoofd naar een kant zodat de opening van uw oor gezichten omhoog, dan greep de katoenen bal over uw gehoorgang. Duw de katoenen bal niet in het kanaal. Houd uw hoofd in deze positie voor ongeveer een minuut. Hierdoor kan de vloeistof te druppelen in uw oor kanaal en los of splitsen de wax.

Stap 3

Kantel je hoofd naar de andere kant dat de wax aan de afvoer uit. Gebruik een doek of weefsel voor het verzamelen van de vloeistof en wax zoals het uitkomt.

Stap 4

Als je oren voel me nog steeds verstopt, een lamp-spuit met water vullen en spuiten wat water in de gehoorgang om te helpen verwijderen van alle resterende wax.

Stap 5

Herhaal dit proces voor het andere oor, indien nodig.

Waarschuwingen

  • Hebt u een oor-perforatie, zet niet elke soort wax weekmakers in je oren. Een arts kan u vertellen of u hebt een perforatie. Tekens omvatten tederheid, pijn en een uitslag.
  • Het dragen van oordopjes, oor-bud hoofdtelefoons of hoorapparaten voor een lange periode van tijd kan het verergeren van wax verdichting.

Tips

  • Hebt u een chronisch probleem met OORSMEER, overleg met een arts van het oor-, neus-, keel om het veilig verwijderd te hebben. Bezoek aan een arts als je oren het verstopte gevoel of als u denkt dat uw gehoor verslechtert vanwege wax opbouw.

Wat die u nodig hebt

  • Katoenen ballen
  • Oordruppels
  • Baby-olie, waterstofperoxide, zoutoplossing en minerale olie
  • Doek of weefsels
  • Lamp spuit

gerelateerde artikelen