De beste kinderwagens om te wandelen

August 5

De beste kinderwagens om te wandelen

Wandelen is een fantastische manier om buiten te krijgen met uw kind, wat frisse lucht en genieten in de natuur wordt. Als u van plan bent te doen sommige wandelen met een baby of jong kind, is het een goed idee om langs een kinderwagen voor wanneer hij vermoeid van het wandelen of je moe van hem te voeren. Vóór de aankoop van een kinderwagen te gebruiken om te wandelen, te overwegen welke functies moet u de meeste.

What to Look for

Wanneer u op zoek naar een kinderwagen wandelen start, kan het worden intimiderende, omdat er zo veel soorten om uit te kiezen. Meestal wordt een Aanstotende Wandelwagen of kinderwagen van all-terrain-stijl aanbevolen om te wandelen. Beide hebben over het algemeen grotere, opblaasbare, robuuste wielen die kunnen omgaan met verschillende soorten terrein. Als de voorwielen draaibaar, moeten zij een wiel vergrendeling die tijdens een wandeling om te voorkomen dat de wandelwagen kantelen kan worden betrokken. Zoekt u een wandelwagen die een parkeerrem heeft. Sommige hebben zelfs hand remmen geïnstalleerd, hen om veiliger te maken voor gebruik op de steile paden. Als u van plan bent om te wandelen op hobbelig terrein, vinden een wandelwagen met goede wielophanging.

Wandelwagen veiligheid

Zorg ervoor dat de wandelwagen die u kiest is ontworpen voor uw kind hoogte, gewicht en leeftijd. Houd er rekening mee dat pasgeborenen niet veel hoofd controle hebben en liggen bijna vlak in de wandelwagen die u wilt selecteren. Uw wandel wandelwagen moet hebben een vijf-punts Tuigje te houden van uw kind veilig en betrouwbaar. Baby's jonger dan 1 jaar oud moeten niet worden meegenomen op de wandeling als u van plan bent te nemen de wandelwagen op ruw terrein, omdat het leiden teveel jarring tot kan, waarschuwt ConsumerReports.org.


gerelateerde artikelen