Dingen te doen op een verjaardagsfeestje voor kinderen

December 3

Dingen te doen op een verjaardagsfeestje voor kinderen

Planning aangepast aan de leeftijd en onderhoudende partij activiteiten kan het verschil maken tussen een onvergetelijk verjaardagsfeestje en een chaotische free-for-all. De locatie, de begroting en de leeftijd van de partij gasten alle spelen een rol bij de keuze van de activiteiten van de partij. Met een scala aan geplande activiteiten-- en een paar back-upopties geval--zult u vermaken de jonge partij gasten met veel glimlacht en gelach.

Spelletjes

Party spellen houdt de kinderen bewegen en vermaakt tijdens de verjaardagsviering. Als u de actie verplaatsen, zult u de meeste jonge partij gasten betrokken houden. De games die u kiest, is afhankelijk van factoren zoals de partij locatie, de beschikbare ruimte, de partijthema en de leeftijd van de kinderen. Klassieke groepsspelen, zoals straatveger jaagt, pin de staart op de ezel, Simon zegt, hete aardappel en stoelendans, werken goed voor de meeste leeftijden. Het aanpassen van de spellen aan het thema is een andere optie. Voor een superheld partij, spelen pin het masker op de superheld, Batman zegt of kryptonite heet.

Creatieve activiteiten

Creatieve activiteiten bieden een entertainment-optie voor kinderen van alle leeftijden. Als je het niet erg een beetje puinhoop, laat de kinderen een beeld of beeldhouwen met klei. Om te controleren de puinhoop, plan een ambacht niet te veel rommelige materialen. Bijvoorbeeld bij een prinses partij, laat u de kinderen versieren papier kronen met kleurpotloden of stiften. Een partij van dress-up geeft de kinderen de kans om te laten zien van hun creativiteit. Bieden tot verschillende kostuums en rekwisieten aan de partijthema gerelateerde. Geef genoeg kostuums, zodat alle kinderen een krijgen te vermijden geen argumenten. Cookie of taart versieren is een optie voor de gasten van de partij om creatief in de keuken. Bak de cake of koekjes tevoren zodat de kinderen in het verfraaien duiken kunnen.

Entertainer

Een professionele partij entertainer biedt een oplossing als u niet wilt lopen de show. Biedt u de ruimte en de presentator behandelt de entertainment, zodat u kunt genieten van de partij. Clowns vaak komen voor de geest als feest entertainment, maar meestal kunt u het vinden van entertainers die als een aantal tekens verkleden, met inbegrip van prinsessen of uw kind favoriete superheld. Wanneer u een partij entertainer huurt, hebt vaak u de keuze tussen verschillende arrangementen en activiteiten. Een prinses entertainer misschien een prinses verhaal lezen, liedjes zingen en Prinses spelen met de kinderen. Een entertainer algemene partij kan bieden schminken, ballon dieren en games.

Gratis spelen

Kinderen willen vaak gewoon te spelen op een feestje zonder specifieke instructies te volgen. Gratis spelactiviteiten verlaten de jonge partij gasten maken hun eigen entertainment. Verstrekken van speelgoed of activiteiten voor het vrije spel voorkomt verveling of gekibbel. Indien de partij in een park, spelen pack ballen en vliegers kostenloos. Thuis zou u aanbieden buiten spelen speelgoed of de kinderen kunnen spelen in kleine groepen. Juist omdat u bieden gratis spelen betekent niet dat de kinderen moeten worden overgelaten alleen. Volwassenen spelen met de jonge geitjes houden de actie gaan en helpen voorkomen van onenigheid tussen de kinderen.


gerelateerde artikelen