Nutrition in Quark kaas

December 26

Quark kaas, diverse verse kaas, heeft een blik en smaak vergelijkbaar met zure room. Je kan ook zien tvorog of tvaroh genoemd als u op speciale markten winkelt. Deze kaas wordt gemaakt door het stollen van gepasteuriseerde melk met een stof genaamd stremsel, die vervolgens zuur met bacteriën is ingeschakeld. Wei afvoerleidingen van de wrongel nadat het is gesneden en verwerkt totdat het is glad of bijna glad.

Calorieën

Een portie van 50 gram van quark kaas bevat 30 tot en met 34 calorieën. Gebaseerd op een 2000 calorieën maaltijd plan, dit is goed voor 1,5 tot 1,7 procent van de calorieën die u kan dagelijks consumeren. Quark kan worden gebruikt in een aantal manieren, waaronder als alternatief voor zure room of bechamel saus, als topping voor brood of toast, gemengd met groenten en geserveerd als dessert of gemengd met muesli. Het is zelden echter alleen gegeten, dus zorg ervoor dat voor de calorieën van de grotere schotel waarin u het gebruiken.

Macronutriënten

Quark kaas is vetvrij. U hoeft wat vet in uw dieet te houden van uw lichaam functioneert; 20 tot 35 procent van je dagelijkse calorieën komt uit vet, of 44 tot en met 78 calorieën. Een gedeelte van de 50 gram van quark kaas dient als een goede bron van eiwit, 6 gram, of 10,7 tot en met 13 procent van de 46 tot en met 56 gram voorgesteld voor dagelijkse inname door het Institute of Medicine. U moet de 130 gram koolhydraten per dag, ook. Een portie van quark kaas bevat slechts 2 gram van deze macronutriënten, wat betekent dat je moet aanvulling op uw dieet met voedzaam, koolhydraat-rijke voedingsmiddelen om te voldoen aan uw dagelijkse behoeften.

Mineralen

Een portie van quark kaas biedt u met 5 procent van de dagelijkse aanbevolen inname van calcium, een essentiële mineraal voor de gezondheid van het been. De National Institutes of Health blijkt dat veel Amerikanen diëten ontbreken de calcium die ze nodig hebben om gezond te blijven. Zonder voldoende calcium in uw voeding, kunnen je botten lijden, vooral als je leeftijd. Osteoporose, een aandoening gekenmerkt door gemakkelijk gebroken beenderen, kan optreden, en het is de meest voorkomende bij postmenopauzale vrouwen. Dit is niet de enige manier het calcium in quark kaas voordelen vrouwen, echter--consumptie kan voorkomen of verminderen van de symptomen van het premenstrueel syndroom.

Voordelen

Met inbegrip van quark kaas in uw maaltijden kan bieden sommige onverwachte voordelen. Veel mensen die last van lactose-intolerantie hebben vermijden het eten van kaas te weren van symptomen die gas, maagkrampen, opgeblazen gevoel en diarree omvatten, maar het voedsel intolerantie netwerk verslagen dat die quark is een grote substituut kaas voor mensen met lactose-intolerantie. Sommige mensen, zelfs degenen zonder een probleem inname van lactose, eet geen quark kaas, omdat ze de schuld voor het veroorzaken van constipatie. Geen wetenschappelijk bewijs bevestigt dit geloof, dus voel je vrij om te eten van quark kaas zonder zorgen dat het leiden constipatie tot zal.


gerelateerde artikelen