Hot Stone therapie voor het gezicht

December 27

Hot Stone therapie voor het gezicht

Hete stenen te plaatsen op uw gezicht zal alleen wegsmelten spanning en vermoeidheid, niet uw huid. Warme, gladde stenen worden gebruikt voor het gezicht en de nek, zachtjes masseren als verkeer wordt gestimuleerd en toxines worden geëlimineerd, maar andere voordelen zijn verstevigende, toning en overtollige vloeistof verwijdering.

De behandeling

Volgens Hazel Millar en Roseann Pikelin in "Hot Stone-esthetiek: van een Esthetician Guide to integratie Hot Stone therapie met gezichtsbehandelingen, Manicures en Pedicure" wanneer goed gebruikt, het verwarmde stenen voelt als warme vingers masseren van je gezicht. Zij schetsen de stappen van de behandeling als volgt:

Kleine hematiet stenen worden verhit in water 93.2 graden F. hematiet is een zeer dichte steen hoog in ijzer. Vanwege deze samenstelling behouden deze stenen hun warmte, zelfs wanneer kleine, en passen goed op het gezicht. De 30 minuten durende behandeling begint met een toepassing van etherische olie op je gezicht, en vervolgens vier kleine stenen worden geplaatst zodat een onder uw lippen is, één op elk van uw wangen is en een ander op je voorhoofd is.

Als de stenen beginnen te koelen, ze zullen worden geplaatst rond het sleutelbeen, en meer hete stenen zal worden geplaatst in kernpunten langs je gezicht. Nadat de stenen zijn verwijderd, wordt een afwerking crème toegepast, waardoor uw huid voelt gehydrateerd en gloeiende.

Voordelen

Hete stenen behandelingen zijn ideaal voor mensen die dagelijks koud gevoel en hebben problemen met de bloedsomloop. Millar en Pikelin schrijven dat het punt tussen je ogen te masseren helpt verschuiving van stagnerende energie en duidelijke hoofdpijn. Werken onder de ogen wallen van de ogen en de lijnen van de spanning zal afnemen, en lichte druk op de wangen en de neusholten zal helpen duidelijk sinus congestie.

Geschiedenis

Genezers uit alle hoeken van de wereld hebben opgenomen stenen in één vorm of een ander in behandelingen voor duizenden jaren. Het gebruik van warme stenen die werden gevormd door sedimentaire en vulkanische actie, stenen therapie heeft twee belangrijke voordelen: de stenen thermische geleiding systematische veranderingen veroorzaakt in het lichaam en beïnvloedt de energiecentra van het lichaam en de geest. Bijvoorbeeld, was het gebruik van verwarmde stenen op de onderbuik te verlichten krampen een Indiaanse gebruikelijk.

Mary Nelson-Hannigan, een Arizona massagetherapeut, ontwikkeld de hete stenen techniek in 1993, noemde het "LaStone therapie."

Kosten

Volgens "Luxe Spa Finder Magazine," hete steen gezicht therapie is een nieuwere behandeling en wordt niet aangeboden op alle spas. Omdat het wordt beschouwd als een gespecialiseerde behandeling en de benodigde stappen en wat uitmaakt variëren, de vergoedingen variëren van $85 tot zo hoog als $200. Tarieven zijn hoogste op kuuroorden die meer klassieke gezichtsbehandeling stappen te in de behandeling nemen.

Waarschuwingen

Niet alle soorten gezichtsbehandelingen zijn optimaal voor alle clients. Een aantal mensen hebben allergieën aan lavendel, die soms wordt gebruikt in hete stenen gezichtsbehandelingen.

Vermijd behandeling hebt u zonnebrand of een huiduitslag. De warmte zal alleen het toevoegen van irritatie.

Als u diabetische of gevoelig voor bloedstolsels, of een hartkwaal hebben, het advies inwinnen van uw huisarts voordat u ontvangt hot stone therapie.

Als een chemotherapie of straling, Raadpleeg uw arts voorafgaand aan de ontvangende behandeling.


gerelateerde artikelen