Tips voor het verhogen van tieners die niet biologisch jouwe

February 18

Tips voor het verhogen van tieners die niet biologisch jouwe

Het verhogen van een tiener kan lastig zijn; Wanneer hij niet rond het huis zoals een luiaard liegt, is hij bezig met vrienden, opstand of een combinatie van beide. En een niet-biologische tiener ouderschap kan soms maken biologische ouderschap lijkt een wandeling in het park. Een scala aan nieuwe problemen kan ontstaan in gezinnen met een niet-biologische ouders, zoals vijandigheid, defiance en concurrentievermogen in uw tiener. Gelukkig, niet je moet jezelf niet neerleggen bij een huishouden van woede en wrok, gewoon nog niet.

Kijk uit voor vriendjespolitiek

Als met kinderen van je eigen bent u bij ons in een relatie, uw partner kind mogelijk snel aan vriendjespolitiek--of het nu echt of ingebeeld--waarnemen en dit kan opbouwen vijandigheid tussen jou en je kind niet-biologische alsmede tussen uw biologische kinderen. Omdat het is gemakkelijk voor haar om te zien van vriendjespolitiek, zelfs wanneer het is er niet, is het belangrijk voor de behandeling van uw biologische en niet-biologische kinderen hetzelfde--zo veel als menselijkerwijs mogelijk is om dit te doen is. Ieders school functies aanwezig, proberen te zijn eveneens betrokken bij huiswerk en andere verantwoordelijkheden van de school, en juichen op alle van uw kinderen op hun sport en buitenschoolse evenementen. Uw enthousiasme over hun leven zal snel bedwingen van de tiener van uw niet-biologische bezorgdheid over vriendjespolitiek.

Vermijd competitie

Het is moeilijk te nemen over de rol van een stepparent als uw nieuwe tiener biologische ouder nog steeds betrokken in zijn leven--is maar de afwezigheid van de andere biologische ouder niet noodzakelijkerwijs het elimineren van het probleem. Als uw tiener voelt dat u probeert om over dat standpunt te nemen, kan u hem snel vinden testen en uw gezag te tarten en gedragen in een vijandige manier. Hij probeert om u een boodschap: "Je bent niet mijn 'echte' ouder, zodat u niet kan mij wat vertellen te doen." Te vermijden of diffuus waargenomen concurrentievermogen, probeer gerust uw tiener dat u niet probeert de andere ouder rol in zijn leven te nemen. Als het probleem blijft, kan het beste uit te stellen naar uw partner wanneer disciplinaire maatregelen nodig zijn. U kunt samenwerken op passende gevolgen, maar laat uw partner overbrengen van het vonnis.

Huishoudelijke vergaderingen

De tienerjaren zijn beladen met strijd voor onafhankelijkheid, samen met een veelheid van persoonlijke, sociale en fysieke beproevingen. Ze kan willen worden alle volwassen omhoog, maar ze is nog steeds leren hoe om te navigeren van de wereld, hoe vormen passende relaties en goede keuzes te maken. Het goede nieuws is dat je een kans om deel te nemen in haar reis naar volwassenheid. Echter kan u bent een nieuwere persoon in haar leven en ze niet comfortabel nadert u over belangrijke kwesties, gewoon nog niet. Als u wilt uw tiener voorzien van een mogelijkheid om te delen haar vragen, opnemen zorgen en klachten, in de familie planning huishoudelijke regelmatig. Deze discussie tijden boodschap de die u beschikbaar zijn, betrokken en bereid te luisteren naar wat ze te zeggen heeft.

Betrokkenheid en genegenheid

Een van de gemakkelijkste manieren om te laten zien uw niet-biologische tiener die u wilt worden betrokken is om betrokken te raken. Houd communicatielijnen open - informeren over vrienden, favoriete activiteiten en zelfs huisdier peeves, maar informeren zonder oordeel. Lezingen en vitterig zijn surefire manieren om uw tiener af te sluiten. Het punt is om te leren kennen van uw tiener, en worden opgewekt om een deel van zijn leven. Douche uw tiener met genegenheid zo vaak mogelijk--maar met een tiener, die zou kunnen betekenen een klopje op de rug of een hoge vijf voor een job well done, in plaats van knuffels en kussen voor het slapengaan. Zo vaak mogelijk, zorg dat u verzendt het bericht dat je bent blij dat hij in je leven.


gerelateerde artikelen