De voeding van de Canadian Bacon

February 23

Amerikanen noemen Canadian bacon eigenlijk teruggebeld spek in Canada. Canadian bacon komt uit de lendenen van het varken--achter de schouder--terwijl regelmatige Amerikaanse spek uit de buik van het varken komt. Canadian bacon, ham en regelmatige bacon zijn alle vleeswaren. Canadian bacon meestal volledig gekookt wordt verkocht en heeft minder vet en minder calorieën dan reguliere spek.

Calorieën

Een portie van de meeste merken Canadese spek is gelijk aan 2 sneetjes en 89 calorieën levert. Bob Evans Canadian bacon heeft 21 calorieën in 0.7 ounces, die gelijk is aan 1 sneetje. Ongeveer afkomstig 40 procent van de calorieën in spek van vet. Als u een typische 2000 calorieën per dag dieet consumeren, levert een portie Canadian bacon minder dan 5 procent van je dagelijkse calorie-inname.

Vet

De hoeveelheid vet in Canadian bacon, hangt af van de dienende grootte. Canadian bacon portie Applegate boerderijen 2-delige bevat 4 g vet. In tegenstelling, heeft regelmatige spek ongeveer 14 gram vet per portie. Een portie bevat ook 28,35 mg cholesterol. De American Heart Association adviseert een inname van niet meer dan 300 mg cholesterol per dag of minder dan 200 mg als je op risico van het ontwikkelen, of als u al hebt, hart-en vaatziekten.

Eiwitten en koolhydraten

Canadian bacon heeft een hoger gehalte aan andere melkeiwitten dan reguliere spek met 12 g per portie. Canadian bacon voor ontbijt leveringen met ongeveer 20 procent van de dagelijkse aanbevolen eiwit aanbeveling van ongeveer 60 g. Canadian bacon levert weinig koolhydraten met ongeveer 1 g in een 2-delige portie. De suiker gebruikt voor het genezen van de meest waarschijnlijke vlees levert koolhydraten aanwezig zijn, omdat vlees normaal geen koolhydraten bevat.

Natrium

Canadian bacon, zoals regelmatige spek, bevat grote hoeveelheden natrium. Een portie van 2-delige levert 500 mg natrium, of 21 procent van de aanbevolen dagelijkse inname van natrium. Een hoge Natrium inname kan verhogen het risico van het ontwikkelen van hart-en vaatziekten door het verhogen van de bloeddruk bij gevoelige mensen.


gerelateerde artikelen