Wandeling naar de Toon van je benen

October 18

Wandeling naar de Toon van je benen

In de huidige dag en leeftijd besteden veel mensen de meeste van hun vergadering van gisteren, of ze nu op het werk of thuis ontspannen. Het is echter belangrijk, opstaan van onze stoelen en lopen ten minste 10.000 stappen elke dag om gezond te blijven. Dit wordt beschouwd als ongeveer 5 mijl. U kunt ook lopen om de Toon van je benen en verbeteren van de manier waarop je kijkt en voelt over jezelf. Wandelen is een low-impact-oefening die iedereen van profiteren kan. Er zijn ook sommige creatieve wandelen technieken die je doen kunt om uw wandel training meer interessant en effectief.

Kant stap

Wie zegt dat je moet altijd vooruit lopen? Zijkant intensivering zal je benen uitdaging in nieuwe manieren, werken uw heupen, innerlijke en uiterlijke dijen en kuiten. Als je op een loopband, plaats één hand op de spoorstaaf voor u en de andere hand op een spoor aan uw kant. Switch kanten en zorg ervoor dat u een gelijke hoeveelheid tijd aan elke kant om het evenwicht van de workout voor je hele lichaam lopen.

Bergop zowel lopen heen en weer

Wandelen zal bergop zowel heen en weer verhogen van de intensiteit van uw training en helpen om de Toon van uw beenstrekkers, bilspieren en kuiten. Als je op een loopband lopen, zet hem op de hoogste helling en lopen met een snelheid van 3.0 en achterwaartse met een snelheid van 2,5. Als dit te moeilijk is, verklein de hellingshoek of de snelheid verlagen. Als je buiten en lopen achteruit, wees voorzichtig met wat er achter u. Blik over de schouder vaak en vermijden van kuilen.

Interval-Training

Interval-training op de loopband als buiten kunt u uw wandel workout brengen naar nieuwe hoogten, verbranden meer calorieën, krijgt uw hart pompt en je benen branden. Intervaltraining houdt in wezen, variërend van de intensiteit van uw training. Begin met een vijf minuten durende warming-up op een comfortabel tempo. Volg een warming-up met een stevige wandeling voor vijf of tien minuten. U moet zijn ademhaling hard maar niet zo hard dat je niet kunt op een gesprek dragen. Plaatsvervanger tussen langzaam en stevige wandelingen. Als je lopen op een loopband, implementeren verschillende hellingen na te bootsen klimmen op en neer heuvels. Starten met een 20 minuten durende routine en opbouwen tot 60 minuten.

Vind inspiratie

Wandel- en oefenen in het algemeen kunnen soms het gevoel als een zware taak. Als u wilt wandelen leuker, lopen met een vriend of een groep mensen. Motiveer elkaar om te maken een routine en hou je eraan. Ook kun je een zoete afspeellijst wilt beluisteren, terwijl u aan het wandelen bent, kunt u omhoog uw route dingen om vers te houden. Kies routes die hebben interessante landschap en heuvels indien mogelijk verder helpen Toon je benen. Als je artistiek minded, breng een camera bij je en elke lopen reis bekijken als een kans om te verkennen van een nieuwe plaats en prachtige beelden vastleggen. Vergeet niet om jezelf te genieten.


gerelateerde artikelen