Parallette oefeningen

November 12

Parallette oefeningen

Parallettes zijn een draagbare versie van de parallelle staven. Zijn ze een paar staven gebruikt ter ondersteuning van uw handen verschillende inch off van de vloer. Bijna elke oefening gedaan met je handen op de grond kan worden uitgevoerd op parallettes. In sommige oefeningen verandert het verschil in hefboomwerking de moeilijkheid, waardoor ze gemakkelijker of moeilijker. In andere oefeningen geeft de toevoeging van een paar duim van bodemvrijheid u een groter bereik van de beweging.

Push ups

Push ups wilt uitvoeren op parallettes geeft u opties voor verschillende varianten. De extra grond goedkeuring kunt u lager uw borst voorbij de punt van uw handen, zodat u een stuk in de schouder verlenging. De positie van de parallettes kan worden aangepast om te verlichten van de pijn aan de pols verwondingen. De parallettes toestaan je ook om uw ellebogen draaien zodat ze wijzen recht terug, extern draaien uw schouders en geven u een gezonder shoulder standpunt aan de bovenkant van de pushup.

Rechtop ondersteuning en L-Sit variaties

U kunt houd jezelf omhoog op de parallettes met je armen door je lichaam. Dit is de rechtop steun; brengen je voeten op de grond voor je ondersteunt sommige van uw gewicht als je nog niet sterk genoeg om de ondersteuning van uw volledige gewicht. Dit standpunt is het uitgangspunt voor de L-zitten en zijn varianten. In de L-sit, steun jezelf op je handen en til je benen tot ze parallel aan de vloer, zijn zodat je lichaam een L-vorm vormt. Opheffing van je voeten op ooghoogte is een geavanceerde versie bekend als de V-zitten.

Handstand en Handstand push-ups

Uitvoeren van een handstand op de verdieping kunt u uw volledige handpalm en alle vijf vingers gebruiken om te controleren uw saldo. Overschakelen naar de parallettes verhoogt de uitdaging naar uw saldo omdat u worden ondersteund eerste plaats door de palmen van uw handen, die is een smallere basis. Wanneer u handstand push-ups op de vloer uitvoeren, moet u stoppen wanneer je hoofd het woord bereikt. Handstand push-ups op parallettes kunnen u lager jezelf tot van je schouders op je handen, het vergroten van het bereik van de beweging.

Samengestelde oefeningen en Pirouettes

U kunt verschillende bewegingen op de parallettes maken van samengestelde oefeningen aan elkaar koppelen. Bijvoorbeeld, kan je schieten-throughs. Deze start als een pushup, waarna u schiet je benen via de parallettes in de positie rechtop ondersteuning, en lagere je heupen op de grond, druk op back-up, en schieten je benen terug in de pushup. U kunt parallettes aan praktijk pirouettes met handstanden of L-zit. Het pirouette moet u wandelen op uw handen in een cirkel op de parallettes, één hand over te schakelen naar de andere parallette voor een kwartslag met elke stap.


gerelateerde artikelen