Behandeling van Diabetes natuurlijk

March 31

Diabetes is een aandoening waarbij het lichaam problemen met insuline, die verantwoordelijk is heeft voor de regulering van Bloedsuikerniveaus in het lichaam. Er zijn twee belangrijke types van diabetes: type 1 en type 2. Type 1 diabetes treedt op wanneer het lichaam niet voldoende insuline; doet afscheiden type 2 diabetes treedt op wanneer het lichaam reageert niet goed op de insuline die wordt geproduceerd. Beide typen veroorzaakt bloedsuikerspiegel chronisch hoog, die in een aantal verschillende gezondheidsproblemen resulteren kunnen. Hoewel er dat veel voorgeschreven medicijnen die diabetes kunnen behandelen, zijn er een aantal stappen die kunnen worden genomen om lagere bloedsuikerspiegel natuurlijk. Er is genoeg bewijs, echter niet ter vervanging van conventionele medische therapie met all-natuurlijke behandelingen.

Stap 1

Overtollige gewicht te verliezen. Type II diabetes is overgewicht gekoppeld. Diabetici die overgewicht kunnen hun bloedsuikerspiegel verlagen door slechts een kleine hoeveelheid gewicht verliezen, verklaart de American Diabetes Association. Dit kan gebeuren door het eten van een gezonde en evenwichtige voeding. Probeer te vermijden van verwerkte suikers en vettig voedsel, daarentegen consumeren meer groenten, fruit en eiwitten.

Stap 2

Oefening. Lichamelijke oefening is een uitstekende manier om natuurlijk lager uw bloedsuiker, MayoClinic.com notities. Wanneer u de oefening, verbranden je spieren energie, waardoor ze te trekken van suiker uit je bloed ter vervanging van hun reserves. Dit natuurlijk verlaagt de hoeveelheid glucose in uw bloed, helpen uw diabetes onder controle te houden. Naast een rechtstreekse invloed op de bloedsuiker hebben, kan regelmatige lichaamsbeweging helpen je verliest gewicht, dat ook bij de behandeling van diabetes helpen kan.

Stap 3

Neem plantaardige en minerale supplementen. Er zijn veel verschillende supplementen, die lagere bloedsuikerspiegel helpen kunnen. "Vandaag acupunctuur" meldt dat de Amerikaanse ginsengen patiënten hun bloedsuikerspiegel verlagen kan helpen. Alpha-lipoic acid is een ander supplement dat wordt gebruikt door veel patiënten die hopen te verlagen hun bloedsuikerspiegel. Volgens het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde is er wat onderzoek suggereert dat regelmatig gebruik van alpha-lipoic acid supplementen de lichaamseigen reactie op insuline vergroten kan. Chroom wordt soms ook gebruikt om de lagere niveaus van de bloedsuiker. Andere supplementen, zoals omega-3 vetzuren en polyfenolen, worden gebruikt om te voorkomen dat bepaalde vormen van hart-en vaatziekten en andere complicaties veroorzaakt door diabetes. Er is niet genoeg klinisch bewijs ter ondersteuning van de effectiviteit van deze supplementen en patiënten niet te moeten stoppen met hun voorgeschreven medicijnen in het voordeel van deze supplementen. Bovendien moeten patiënten hun artsen raadplegen alvorens documenten ter aanvulling, als sommige kan met medicijnen interageren of bijwerkingen veroorzaken.


gerelateerde artikelen