Dieet voor eczeem patiënten

March 20

Dieet voor eczeem patiënten

Atopische dermatitis of eczeem, is een huidaandoening die resulteert in rode gebieden van de huid en veroorzaakt ernstige jeuk. Volgens de American Academy of Family Physicians, AAFP, deze aandoening is van invloed op 10 procent van de kinderen en blijft doorgaan tot volwassenheid in 50 procent van de mensen. Voor de meeste, symptomen van eczeem komen en gaan en zijn lastige indien aanwezig.

Achtergrond

De AAFP stelt dat 70 procent van de mensen met atopische dermatitis allergische ziekten, waaronder astma, hooikoorts of voedselallergie kan hebben. Deze aandoeningen optreden wanneer uw immuunsysteem een onschadelijke stof voor een buitenlands en potentieel gevaarlijke fouten. Het immuunsysteem vormt een antilichaam iImunoglobulin E, of IgE, in reactie op deze onschadelijk stof genoemd. Wanneer je lichaam in de toekomst de stof aantreft, de IgE herkent het en initieert een cascade van gebeurtenissen die in de symptomen van een allergische reactie resulteert. Mensen met eczeem vaak IgE aan meerdere levensmiddelen vormen en verergering van de aandoening kunnen optreden wanneer ze deze bepaalde voedingsmiddelen eten.

Diagnostische testen

Testen kan worden uitgevoerd om te helpen lokaliseren levensmiddelen waaraan u allergisch bent en die kan verergeren uw eczeem als gevolg. Huid prikken testen, wordt die een kleine hoeveelheid allergeen is bekrast op het oppervlak van de huid en de resulterende reactie gemeten, vaak gevoerd. Als uw eczeem zo ernstig is dat het interpreteren van de reactie zou moeilijk, kan bloed testen worden gebruikt voor het meten van het niveau van IgE stimulatie door verschillende soorten voedsel. Voor sommige mensen, kan eliminatie van de voedingsmiddelen met welke allergie testen positief is helpen verminderen de ernst of frequentie van eczeem vuurpijlen.

Eliminatie dieet

Hoewel diagnostische tests om te helpen dieetveranderingen nuttig zijn kan, merken sommige mensen niet een verbetering van de symptomen met verwijdering van levensmiddelen met welke allergie testen positief is. Volgens een artikel door Werfel gepubliceerd in "Dagboek van de Duitse maatschappij van Dermatologie" in 2009, eliminatie dieet waarin een levensmiddel geëlimineerd tegelijk is kunnen nuttig zijn voor deze mensen. In dit type van dieet, je elimineren de voedsel en controleer het eczeem voor verbetering, permanent het elimineren van een levensmiddel dat lijkt op eczeem negatief beïnvloeden. Algemeen allergene voedingsmiddelen zoals tarwe, ei, melk, soja, noten, vis en schaaldieren zijn vaak uitgeschakeld in dit type van dieet.

Voordelen

Symptomen van eczeem zijn droge, erythematous patches van de huid die ontsierende en extreem jeuken, vooral 's nachts kunnen. Krabben vaak maakt de uitslag nog rode en jeukende. Je kan merken dat vast te houden aan een dieet dat specifieke levensmiddelen elimineert de ernst van de jeuk vermindert of het bedrag van de huid door de droge, rode vlekken aangetast.

Overwegingen

Hoewel diëten die elimineren van bepaalde voedingsmiddelen veel mensen met eczeem helpen, is het belangrijk om uit te voeren dit type van dieet onder toezicht van een arts. Eliminatie dieet in het bijzonder kunnen zijn verstoken van voedingsstoffen die nodig zijn voor de juiste groei en functie van het lichaam. Bovendien, als het dieet niet nuttig is, hoeft het niet te worden voortgezet. Als een levensmiddel wordt geëlimineerd, maar symptomen niet verbeteren, kan uw arts moet worden geraadpleegd om te bepalen wanneer het voedsel kan weer worden opgenomen.


gerelateerde artikelen