Levensmiddelen voor de bestrijding van kanker van de huid

April 2

Levensmiddelen voor de bestrijding van kanker van de huid

Overzicht

Huidkanker verwijst naar talloze ziekten waarin de abnormale cellen ongecontroleerd in uw huid groeien. Indien verlaten onbehandeld, huid kan kanker verspreid over je lichaamsweefsels en organen. Terwijl levensmiddelen kunnen niet het genezen van kanker van de huid, een gezond dieet, inclusief bepaalde voedingsmiddelen, kan helpen verminderen uw risico voor de ziekte en verhoogt uw kansen op herstel.

Groenten en fruit

Groenten en fruit bieden waardevolle hoeveelheid vitaminen, mineralen en antioxidanten – voedingsstoffen die je lichaam beschermen tegen kanker-veroorzakende toxines. Fruit en groenten rijk aan de anti-oxidanten vitamine C en vitamine E kunnen helpen verminderen uw risico voor kanker van de huid, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Fruit en groenten rijk aan vitamine C bevatten rode paprika, bessen, citrusvruchten, kiwi, meloen, tomaten, spinazie, boerenkool, spruiten, broccoli, gebakken aardappelen met winterpompoen, zoete aardappelen en de huid. Avocado's, bramen, veenbessen, guave, papaja, perziken en mango's bieden waardevolle hoeveelheid vitamine E. Incorporate een verscheidenheid van kleurrijke, verse groenten en fruit in uw maaltijden en snacks regelmatig voor maximale voordelen.

Gezonde vetten

Gezond vet bronnen, met inbegrip van noten, zaden en vette vis, verbeteren de hersenfunctie, voedsel textuur en de opname van bepaalde voedingsstoffen. Zij bieden ook waardevolle alternatieven voor bronnen van verzadigd vet, zoals boter en rood vlees, die uw risico voor bepaalde vormen van kanker kunnen vergroten. Volgens een studie gepubliceerd in de "International Journal epidemiologie" in juli 2008, tonen mensen die een mediterrane dieet, rijk aan gezonde vetten eten, lagere tarieven van kanker van de huid in vergelijking met mensen die dat niet doen. Na het analyseren van de voeding en de levensstijl gewoonten, met inbegrip van de blootstelling aan de zon tarieven, van de meer dan 300 ziekenhuispatiënten, concludeerden onderzoekers dat inname regelmatig vis als onderdeel van een mediterrane stijl dieet bescherming tegen huidkanker biedt. Nemen om te profiteren van potentieel gelijkaardige voordelen, vette vis, zoals zalm, witte tonijn, sardines, meer forel, makreel, heilbot en haring, in uw dieet regelmatig. Noten, zoals pijnboompitten en walnoten, olijven, olijfolie en canola-olie, kunnen soortgelijke voordelen bieden.

Lijnzaad

Lijnzaad is een andere waardevolle bron van gezonde, onverzadigde vetten. Daarnaast kunnen plantaardige stoffen die van nature in lijnzaad voorkomen helpen voorkomen kanker, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Als waardevolle bronnen van omega-3 vetzuren, kan lijnzaad ook helpen voorkomen of verzachten van ontsteking geassocieerd met kanker. Voor maximale absorptie, grond lijnzaad over hele rassen te kiezen. Geniet van lijnzaad op eigen of opgenomen in ontbijtgranen, yoghurt, gebak en smoothies regelmatig voor beste resultaten.

Volle granen

Volle granen zijn granen die zijn niet ontdaan van waardevolle voedingsstoffen en vezels tijdens de voedselverwerking van het. Mediterrane diëten benadrukken vaak volkorengranen. Volle granen kunnen ook verbeteren uw voeding wellness, het immuunsysteem en de energieniveaus tijdens kankerbehandeling en herstel. Vervang voedsel gemaakt met verrijkte granen, zoals wit brood, met volkoren equivalenten regelmatig voor maximale voordelen. Voorbeelden van voedzaam volle granen zijn gierst, spelt, haver, bulgur, volkoren, bruine rijst, wilde rijst, popcorn en gerst.


gerelateerde artikelen