Kruiden voor allergische schimmel Sinusitis

March 10

Kruiden voor allergische schimmel Sinusitis

Allergische schimmel sinusitis treedt op wanneer bepaalde soorten schimmels van iemands sinussen infecteren en een allergische reactie veroorzaken. Ontsteking en de obstructie van de sinus passages ontstaat en poliepen--kleine gezwellen die voortvloeien uit de sinus membranen--ontwikkelen in de meeste gevallen. De sinussen kunnen ook worden uitgebreid en gewijzigd in vorm. Sommige geneeskrachtige kruiden is aangetoond dat het verlichten van symptomen van allergische schimmel sinusitis. Raadpleeg uw arts voordat u een medische aandoening te behandelen met kruiden.

Weegbree en vlierbloesem

Weegbree en vlierbloesem kunnen goede keuzes voor de behandeling van een sinus-infectie, zegt Dr. David Peters, co-auteur van het boek "nieuwe geneeskunde: Complete familie gezondheid gids." Deze kruiden verminderen sinus secretie en ontsteking. Een studie uitgevoerd door het departement van farmacologie aan de Universiteit van de Yil van de Yuzuncu in Turkije en gepubliceerd in de editie van 2011 van de "Asian Pacific Journal van kankerpreventie" bleek dat weegbree aanzienlijke antioxiderende eigenschappen. Dit kenmerk van weegbree kan potentieel nuttig bij het verlichten van de sinus infecties en ontsteking door het onderdrukken van vrije radicalen vorming zijn. Kamille en linden bloem thee kalmeren geïrriteerd neuspassages. Linden bloemen gebruiken om sinus hoofdpijn pijn te verlichten.

Chinese kruiden

Chinese Fytotherapie biedt bijstand aan sinusitis-patiënten in de vorm van verschillende kruiden, zegt osteopaat Robert Ivker, voorbij de Voorzitter van de Amerikaanse holistische Medical Association en de auteur van het boek "Sinus overleven: de holistische medische behandelingen voor allergieën, Sinusitis en verkoudheden." Enkele van de meest voorkomende Chinese kruiden voor sinus infecties en allergieën zijn bi yan pian, pe min kan wan en een formule genaamd zeven bossen xanthium 12. Een ander Chinees kruid gebruikt vaak voor het behandelen van sinusitis en hoofdpijn, magnolia bloem, is bekend om zijn anti-allergisch, anti-inflammatoire en anti-microbiële activiteit.

Combinatietherapie

In plaats daarvan proberen mengsels van kruiden van enkele kruiden zegt James A. Duke, auteur van het boek "de groene apotheek: nieuwe ontdekkingen in Herbal Remedies voor gemeenschappelijke ziekten en voorwaarden." Kruiden combinaties tonen vaak een synergie-effect in die factoren in de kruiden de anti-schimmel effecten van andere kruiden verhogen. Knoflook en Zwarte Notelaar bovenaan Duke's lijst van aanbevolen anti-schimmel kruiden. Knoflook is een bijzonder goede antiseptische en vergelijkbare effectiviteit aan sommige farmaceutische geneesmiddelen tegen meeldauw schimmel heeft aangetoond.

Berberine

Berberine, een stof in goldenseal en bepaalde andere kruiden, zoals Berberisfamilie en Oregon druif, is een effectief anti-schimmel. Berberine voorkomen aspergillus, een schimmel die wordt vaak geassocieerd met allergische schimmel sinusitis, uit verzet tegen toxische effecten van fludioxonil, een schimmeldodende drug, in een studie uitgevoerd door de Plant mycotoxine Research Unit aan de USDA de Western Regional Research Center in Albany, Californië, en gepubliceerd in het augustus 2007 nummer van het tijdschrift "Letters in toegepaste microbiologie."


gerelateerde artikelen