Remedies voor slaap praten

October 15

Remedies voor slaap praten

Overzicht

Slaap praten of somniloquy is een gemeenschappelijk probleem dat zowel kinderen als volwassenen treft. Het kan elke avond optreden of gewoon eens in een tijdje. Het kan optreden op elk gewenst moment tijdens de slaapcyclus en kan of kan niet worden verbonden met dromen. Het is meestal niet ernstig, tenzij het wordt veroorzaakt door een onderliggende medische aandoening. In de meeste gevallen heeft de Prater slaap geen kennis van dit probleem. In gevallen waar er geen onderliggende aandoening, vereist het zelden behandeling. Echter, als deze is gekoppeld aan een andere aandoening, een arts kan onderzoeken slaappatronen en suggereren remedies voor slaap praten.

Stellen goede slaap gewoonten

De dezelfde levensstijl oplossingen die kunnen worden gebruikt voor elke wanorde van de slaap kunnen worden gebruikt voor het beheren van slaap praten. De National Sleep Foundation verklaart dat deze stappen niet de slaap te praten genezen kunnen, maar ze kunnen helpen verminderen de frequentie. Het gaat hierbij om naar bed gaan en opstaan op hetzelfde tijdstip elke dag, krijgen voldoende hoeveelheden van slaap te voorkomen van uitputting en weg alcohol, cafeïne en zware maaltijden dicht bij bedtijd te blijven. Vinden van manieren voor het beheer van stress en nemen tijd om te doen een ontspannende activiteit alvorens naar slaap te gaan kan helpen. Lezen, een warm bad nemen of een zachte yoga beoefenen of uitrekkende routine in de avond kan het lichaam en geest te kalmeren en bevorderen van een goede nachtrust.

Onderliggende aandoeningen

Slaap praten anderen wakker kan houden of beledigende taal bevatten. In sommige gevallen komt met slaap wandel- en slaap eten. Aangezien er medicijnen die leiden tot slaapstoornissen als een bijwerking zijn kunnen, is het belangrijk om te bekijken alle medicijnen worden genomen met een gezondheidszorg professioneel. Behandeling van de onderliggende ziekten, zoals schildklierproblemen, hoofdletsel, toevallen, beroerte en andere slaapstoornissen, kan helpen. Een slaap-therapeut kan leren omgaan technieken en slapen hygiënische praktijken als stress of angst dragen bij aan het probleem.

Medicijnen

In zeldzame gevallen waar slaap praten is van invloed op de kwaliteit van de slaap van de patiënt of familie leden, of wanneer het zich voordoet met slaapwandelen dat wordt gevaarlijk, medicijnen kunnen worden verlangd om een rustgevende slaap te bevorderen. Hoewel slaappillen doet niet het genezen van het probleem, kunnen ze regelmatig slaappatroon bevorderen wanneer nondrug benaderingen mislukken. Ze meestal niet kunnen worden genomen voor periodes langer dan twee weken en een scala aan bijwerkingen kunnen veroorzaken. Er zijn vele medicijnen op de markt, en de juiste keuze hangt af van uw algehele gezondheid, andere medicijnen die je neemt, en of je hebt een onderliggende ziekte die aan de slaap te praten bijdragen kan.


gerelateerde artikelen