Hoe te verminderen Acne's nachts

October 18

Acne is een probleem dat raakt bijna iedereen in één keer, en verschijnt op de rug, borst en gezicht. Het is deze gebieden moeten de dikste sebaceous klieren, die toen overstimulated of formulier acne besmet. Oorzaken van acne zijn geblokkeerde poriën, genetica, bacteriën en zelfs sommige medicijnen. Indien onbehandeld, kan de acne lelijk worden. Maar er zijn methoden die kunnen vermindering van acne's nachts.

Stap 1

4 tbsp. van kurkumapoeder toevoegen aan 4 tbsp. van ruwe honing en 1 tbsp. van melk in een schone kom en roer totdat het mengsel in een pasta verandert. Voeg meer kurkumapoeder indien nodig. Doe het mengsel in de koelkast afkoelen.

Stap 2

Neem een warme douche voor 15-20 minuten voor te bereiden en uw huid zachter. Gebruik een milde hydraterende bad zeep of douche gel. Vermijd zepen zoals antibacteriële en glycerine-zeep. Deze zeep kunnen drogen uw huid en de effectiviteit van deze behandeling.

Stap 3

Een warm washandje rechtstreeks toepassen op het delen van uw huid beïnvloed door acne. Terwijl nog in de douche, de warm water kraan inschakelen (niet de douche-knop) en spoel de doek met warm water zo heet als je handen kunnen staan. Vouw het washandje en direct toepassen op de getroffen gebieden gedurende vijf minuten. Voer de doek onder warm water zodra het begint om af te koelen en herhaal dit proces voor ongeveer 5 minuten. De toepassing van directe warmte zal de pus aan de buitenste laag van je huid. Afwerking van uw douche daarna en dep droog met een schone handdoek.

Stap 4

Handdoek drogen uw huid en breng het kurkuma mengsel na het douchen. Gebruik je vingers om de kurkuma pasta van toepassing op de getroffen gebieden en massage voor ongeveer 10 minuten. Laat het mengsel droog 's nachts. De kurkuma zal droog en stevig op uw huid, het verkleinen van de acne. Spoel het mengsel uit uw huid in de ochtend. Kurkuma zal vlekken op kleding en lakens dus gebruik oude pyjama en lakens.

Waarschuwingen

  • U kunt uw arts moet raadplegen alvorens zelf behandelingen voor acne of een andere huidvoorwaarde.

Tips

  • Kurkuma vertrekt een gele tint op uw huid. Om dit te verhelpen, gewoon veeg de getroffen gebieden met een katoenen bal gedrenkt met facial toner.

Wat die u nodig hebt

  • Kurkumapoeder
  • Rauwe honing
  • Melk
  • Vochtinbrengende zeep

gerelateerde artikelen