Beste borst oefening Dips

October 15

Beste borst oefening Dips

De borst bestaat uit twee paren van spieren, of vier spieren in totaal. De pectoralis grote spieren zijn de grotere, waaiervormige spieren die deel van de meerderheid van de borst gebied uitmaken. Diep onder de pectoralis liggen grote spieren de kleinere pectoralis minor spieren. Er zijn eigenlijk een paar verschillende manieren voor het uitvoeren van de borst dips, die allemaal zeer effectief als u probeert om uw borstspieren te bouwen.

Aantal kabels gebruiken

De kabel borst dip maakt gebruik van kabels voor weerstand, helpen je bouwt de borstspieren in je borst. Positie jezelf tussen twee brede dip bars, enerzijds begrepen op elk, één voet stak over de andere achter u. Mount jezelf, jezelf opstijgen van de grond, houden van uw handen afgestemd op je schouders en je rug recht. Buig je ellebogen, jezelf te verlagen naar beneden tot je borst naast uw handen is. Terug naar je beginpositie voor een rep.

Wat hulp krijgen

Met de gesubsidieerde borst dip werkt u de pectoralis-grote en kleine spieren, waardoor het een van de meest effectieve op te nemen in uw training. Monteer een breed duik bar, je armen verlengd zodat ze volledig recht met je schouders uitgelijnd boven uw handen. Plaats je voeten plat op de hendel van de bijstand, je benen direct met je knieën slechts licht gebogen. Buig je armen, buigen je ellebogen uit aan de zijkanten, jezelf te verlagen naar beneden tot u een lichte rek in je borst voelt. Terugkeren naar uw oorspronkelijke positie, en herhaal vervolgens.

Lichaamsgewicht als weerstand

De dips lichaamsgewicht borst gebruik je eigen lichaamsgewicht als weerstand om resultaten te krijgen. Te voeren deze borst duik, allereerst grijpen op de handgrepen van de duik-bar op uw zijden, en verhogen van je lichaam van de grond, houden van uw benen en voeten samen tijdens de beweging. Lager jezelf naar beneden, je armen op een hoek van 90 graden buigen zodat uw bovenarmen ongeveer parallel aan de vloer zijn. Trekken zelf back-up voltooid een rep.

Jezelf helpen

De zelfstandige geassisteerde borst duik oefening is een van de beste omdat het is geschikt voor alle fitnessniveaus, maar nog steeds u grote resultaten krijgt. Mount jezelf op een breed dip bar vasthouden aan de grepen langs je lichaam, met een bankje of stap onder je voeten voor steun. Staan direct met je armen volledig uitgebreid. Buig je armen en knieën, jezelf verticaal verlagen en iets buigen op de heupen, dus je borst op hetzelfde niveau als de balken is. Stand back-up voor een rep.

Belangrijke Veiligheidstips

Rekening houdend met veiligheid is altijd belangrijk, wanneer u bent aan de slag met een nieuwe trainingsschema, vooral wanneer het-krachttraining oefeningen die je bent gericht op. Niet inspannen jezelf, zoals dit alleen uw vooruitgang belemmeren zal en leiden letsel tot kan. In plaats daarvan, controleer u handhaven van de juiste vorm tijdens elke oefening van start tot finish en geleidelijk verhogen van het aantal sets en herhalingen in uw training als u niet langer uitgedaagd voelen.


gerelateerde artikelen