Veilige & biologische shampoo dat werk

June 2

Veilige & biologische shampoo dat werk

De meeste commerciële shampoos bevatten chemicaliën die je haar en uw gezondheid beschadigen kunnen. Parabenen, synthetische geurstoffen en geëthoxyleerde verbindingen zijn in veel shampoos en mogelijk kankerverwekkend, volgens de campagne voor veilige cosmetica, een non-profit organisatie gewijd aan consumenteneducatie over cosmetische ingrediënten. Veilige en biologische shampoo die net zo goed als chemische beladen shampoo werken kun je haar, en de rest van je, gezond zijn.

Baby shampoo

Kinder shampoo, zelfs degenen met het label als natuurlijke of zacht, kan bevatten een waslijst van chemicaliën die kunnen irriteren de huid van uw baby of hormoon disrupting effecten, volgens de website van Delicious leven maken. Kinderen zijn bijzonder gevoelig voor toxinen in shampoo, omdat hun huid dunner is. Ze zijn ook vaker dan volwassenen te zitten in een bak waarin de shampoo is zweven voor een langere periode van tijd. Selecteer baby shampoo met de organische verbinding van USDA en die niet bevatten chemische verbindingen met namen het achtervoegsel "eth" om veilig, zoals Aubrey Organics natuurlijke Baby en Kids bad zeep, Californië Baby Super gevoelige Shampoo en Bodywash en aarde stam Kids botanische Baby Shampoo Bad Gel, inclusief Delicious wonen adviseert. Elk van deze fabrikanten ook de campagne voor veilige cosmetica compacte waaruit blijkt dat zij niet gebruiken materialen waarvan bekend is zullen dat schadelijk voor de gezondheid in hun producten hebben ondertekend.

Volwassen Shampoos

Luxe, effectieve volwassen shampoos zijn verkrijgbaar bij een groeiend aantal bedrijven die produceren producten voor persoonlijke verzorging die USDA-gecertificeerde biologische, de campagne voor veilige cosmetica compact of beide hebben ondertekend. "Stanford Magazine" meldt dat Stanford studenten en alumni die in synergie House, een ecologisch georiënteerde studentenhuis wonen, Aubrey Organics en Giovanni shampoos en conditioners aanbevelen. Beide bedrijven zijn ondertekenaars aan de campagne voor veilige cosmetica compact, en beide bieden een verscheidenheid aan shampoo voor verschillende haartypes. De organische vereniging van de consumenten adviseert ook erfgoed producten olijfolie Shampoo, die geen bevat bekend carcinogeen of vergiftig ingrediënten.

Multifunctionele shampoo

Stanford University alumni en studenten aanbevelen Dr Bronner's all-in-one Castilië-zeep voor alles-in-één zeep en shampoo gebruikt. Californië fabrikant Dr Bronner is een vroege ondertekenaar van de campagne voor veilige cosmetica compact en een pionier op het gebied van veilige, natuurlijke producten. Dr Bronner's producten zijn USDA-gecertificeerde biologische zo goed als gecertificeerde Fair Trade. Het succes van dit bedrijf voor vijf generaties getuigt van de doeltreffendheid van haar producten. Burt's Bees Rosemary Mint Shampoo Bar is een andere veilige, organische personal care product dat meerdere doeleinden als een gezicht bar, douche, zeep en shampoo dienen kan. Omdat deze shampoo bar formulier in, het is ook gemakkelijk om te reizen met, vermijden van beveiliging van de luchthaven stopt voor het vervoer van vloeistoffen.


gerelateerde artikelen