Kruidenthee voor zure terugvloeiing

November 1

Kruidenthee voor zure terugvloeiing

U mei zitten kundig voor verlichten van symptomen geassocieerd met de zure terugvloeiing met de juiste kruidenthee. De zure terugvloeiing is een teken van de ziekte van de Terugvloeiing gastro-oesofageale waarin maagzuren een back-up in uw slokdarm. Er zijn medicijnen die u gebruiken kunt voor de behandeling van gastro-oesofageale refluxziekte, ook bekend als GERD. Echter veranderingen in levensstijl soms net zo goed werken, volgens de Mayo Clinic. Thee kan worden gebruikt als onderdeel van de mix voor het beheren van uw symptomen.

Functies

Gladde iep is het vaak voorgesteld voor de behandeling van zure reflux, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Dit kruid bevat mucilage, een gel wordt weergegeven wanneer het wordt gemengd met water. Het verzacht en jassen van uw maag, de keel en de mond samen met je darmen. Om het te nemen als een thee, giet u 2 kopjes warm water meer dan 2 tbsp. van de poedervorm schors. Steile het gedurende drie tot vijf minuten. Drie keer per dag consumeren. De Mayo Clinic citeert ook marshmallow wortel als een kruid dat kan worden gebruikt ter bestrijding van GERD. Marshmallow bevat ook mucilage. Gebruik het blad voor thee, plaatsen van 2 tot en met 5 tsp. van gedroogd blad in 5 oz. warm water omhoog tot drie keer per dag, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center.

Potentiƫle

Kamille wordt soms gebruikt als een kruidenmiddel voor zure terugvloeiing, volgens de Mayo Clinic. Vaak is het gebruikelijk om te vinden van kamille in remedies voor gastro-intestinale aandoeningen zoals een maagklachten, diarree en gas, volgens het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde. De bloeiende toppen van dit kruid zijn gebruikt in de thee. Echter, het is niet goed onderzocht in mensen, dus het maakt gebruik van de wetenschappelijk bewijs om een back-velen van dit kruid de traditionele ontbreekt, volgens de deskundigen in het midden.

Typen

De Mayo Clinic citeert zoethout als een ander populaire kruid gebruikt voor het verlichten van acid-reflux symptomen. Zoethout is een kalmerend, waardoor het een rustgevende en conserveren agent, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Vermijd zoethout thee met het werkzame bestanddeel genaamd glycyrrhiza, echter, omdat het zijn ernstige bijwerkingen kan hebben. Kies in plaats daarvan het soort zoethout deglycyrrhizinated zoethout, of DGL, voor de behandeling van uw zure terugvloeiing genoemd. Glycyrrhizinezuur kan leiden tot een aandoening genaamd pseudoaldosteronism die kan leiden tot vermoeidheid, hoofdpijn, hoge bloeddruk en soms zelfs hartaanvallen. Het veroorzaakt soms waterretentie, die been zwelling en andere kwesties bewerkstelligen kunt. Sommige mensen hebben gevoelloosheid of spier pijn in hun armen en benen na het nuttigen van het eveneens, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center.

Deskundige inzicht

Combineren van verschillende kruiden om te maken van een thee die met zure reflux helpt, adviseert Brigitte Mars in "Healing kruidenthee." Mars raadt twee delen elk van marshmallow wortel en kamille en een deel van catnip, venkel en weegbree blad.

Waarschuwing

Sommige kruidenthee zal uw zure terugvloeiing verergeren. De Universiteit van Maryland Medical Center raadt pepermunt thee drinken hebt u GERD of een hiatal hernia omdat het ontspant de sluitspier tussen uw maag en de slokdarm. Hierdoor is uw maagzuren te stromen terug in uw slokdarm. Door het ontspannen van uw sluitspier, dreigt pepermunt te verergeren uw reflux symptomen, volgens het center. Uw sluitspier is een spier die scheidt uw maag en slokdarm.

Overwegingen

Hebt u van zure reflux, spreken met uw arts voordat u probeert te verhelpen het met een thee, adviseert de Mayo Clinic. Sommige kruidenmiddelen kunnen ernstige bijwerkingen hebben. Kruidenremedies kunnen ook interfereren met medicijnen of bijwerkingen van medicijnen erger maken. Vraag uw arts over welke dosering veilig is.


gerelateerde artikelen