Hoe te blazen een Everlast Speed Bag

October 25

Hoe te blazen een Everlast Speed Bag

Snelheid zakken zijn een doeltreffend instrument voor opleiding hand snelheid, ritme en timing terwijl de bouw van uithoudingsvermogen in uw armen, schouders en rug. Kleine zakken, zoals de Everlast 8 bij 5-inch Kangaroo zak, beweegt sneller, dus het vereist veel vaardigheid te controleren. Grotere zakken, zoals Everlast van 10 bij 7-inch tas, beweegt langzamer, dus het is beter voor beginner boksers. Juiste inflatie van de tas is net zo belangrijk als de grootte. Als de zak in de lucht ontbreekt, het voelt traag en langzaam rebounds. Omgekeerd, een hyper-opgeblazen zak reageert sneller, maar het is moeilijker op de handen en kan resulteren in schade aan de interne blaas.

Stap 1

Controleer of de Everlast speed bag is geregen omhoog en gebonden aan de bovenkant van de zak, vergelijkbaar met vetersluiting van een schoen. Dit is alleen een probleem als u de zak ter vervanging van de interne blaas unlaced. Als u de zak kocht, moet het reeds omhoog worden geregen.

Stap 2

De inflatie naald hechten aan de handpomp en Bevochtig de tip.

Stap 3

Steek de naald in het kleine gat aan de onderkant van de Everlast speed bag.

Stap 4

Pomp de handpomp totdat alle de rimpels in de speed bag verdwijnen en de huid glad voelt. Pomp de greep één of twee keer meer te geven de tas stuiteren en verwijder de naald.

Stap 5

Knijp de speed-bag te voelen van de weerstand. Een goed opgeblazen zak moet projectmanagementproces terwijl u kunt iets in te duwen de externe huid strak aanvoelen.

Tips

  • Geven de snelheid tas een paar extra pompen om de responstijd te versnellen. Aantekenen dat dit stress wordt toegevoegd aan de blaas.
  • Als u problemen ondervindt timing van de zak of het houden van het onder controle, het invoegen van de naald in het gat van de inflatie en laat wat lucht uit. Vrijgeven van slechts een kleine hoeveelheid zal vertragen van de zak.

Wat die u nodig hebt

  • Handpomp
  • Inflatie naald

gerelateerde artikelen