Recreatieve meren in de buurt van Cypress (Texas)

September 16

Recreatieve meren in de buurt van Cypress (Texas)

De stad van Cypress sporen van het begin tot de 19de eeuw, toen de Duitse immigranten Cypress Creek geregeld. Cypress nu ligt onder de bevoegdheid van Houston en functioneert als een buitenwijk. Soms Cypress-Fairbanks, of CyFair genoemd, presenteert Cypress een respijt van de drukte van het nabijgelegen vasteland. Outdoor enthousiastelingen zullen waarderen de nabijheid van vier recreatieve meren binnen een uur rijden van de stad.

Metropolitan Lake Escape

Lake Houston, een stuwmeer gelegen aan de San Jacinto rivier 45 mijl ten oosten van Cypress, omvat meer dan 12.000 hectare en biedt volop ruimte voor recreatieve activiteiten als varen en vissen. De stad van Houston werkt het Lake Houston wildernis Park, waarmee in verschillende lodges of op sites van de walk-in primitieve tent kamperen. Kajakken en kanoën zijn populaire activiteiten langs het meer natuurlijke waterwegen en wetlands. Vissers op Lake Houston kunnen proberen te vangen van de witte baars en blauw meerval, die tot het meer kleinere kanalen aangetrokken. Watersporters kunnen toegang tot het meer uit drie jachthavens, of de boot hellingshoek beschikbaar op Duessen Park aan de zuidrand van het meer.

Leuk voor alle leeftijden

Sheldon Lake State Park, ligt op 40 mijl ten zuidoosten van Cypress, vissers en andere outdoor enthousiastelingen dagelijkse toegang verleent tot haar wateren kosteloos. Mensen met goede visserij licenties overal kunnen vissen op het meer en de banken blijven het hele jaar door open. Bezoekers met boten kunnen gebruiken een helling gelegen ten zuiden van het meer Pineland onderweg. Sheldon Lake beschikt tevens over een informatiepunt dat visserij lessen voor kinderen, samen met andere leuke natuur gerichte activiteiten aanbiedt. Het park John Jacob uitkijktoren stijgt 82 voeten te bieden gasten een panoramisch uitzicht op het meer en de omliggende wetlands.

Mijlen en mijlen van Lake

Gelegen net 40 mijl ten noorden van Cypress, Lake Conroe strekt zich uit over 21 mijlen en beslaat 21.000 hectare, genoeg ruimte voor een scala aan recreatieve activiteiten. De meer functies veel jachthavens en boot wordt gestart en het uitzonderlijk heldere water houdt een speciale oproep voor zwemmers en water sportliefhebbers. Wie geïnteresseerd is in een overnachting kunnen kiezen uit een scala aan privé faciliteiten voor cabine huren, RV parken, hotels en huis huren. Lake Conroe biedt ook toegang tot de openbare voorzieningen op de aangrenzende Stubblefield Lake Recreation Area. Gasten kunnen kamperen bij tent plaatsen, waaronder badkamers, douches en picknicktafels.

Fisherman's Paradise

Lake Somerville, heeft ongeveer 60 mijl ten noordwesten van Cypress, uitgebreide openbare recreatieve faciliteiten binnen de Lake Somerville State Park en Trailway. Boot hellingen op de nagel Creek en Birch Creek bieden toegang tot water, met een extra negen hellingen beschikbaar op particuliere jachthavens en county parken. Gasten van Lake Somerville kunnen voor een grote verscheidenheid van soorten, met inbegrip van witte baars, largemouth bass, bluegill sunfish en blauw meerval vissen. Het state park voorziet in diverse recreatieve activiteiten aan het meer, zoals de camping, paard rijden, wandelen en fietsen. Bezoekers die willen verkennen van het meer kunnen huren, kano's en kajaks vanuit het staatspark eenheid kantoren.


gerelateerde artikelen