Hoe te leven met een heroïne-verslaafde

November 20

Hoe te leven met een heroïne-verslaafde

Wonen in nauwe kwartalen met een heroïneverslaafde, of het nu gaat om een familielid of vriend, kan zwaar zijn. Zelfs als de heroïneverslaafde is van mening dat zijn verslaving is niet invloed op iedereen, wordt met de verslaving een gevaarlijke omgeving gemaakt voor zowel kinderen als volwassenen. Als u vermoedt dat iemand die je met leven een heroïneverslaafde is, is de beste manier om de situatie te krijgen van de verslaafde in een revalidatie-kliniek. Als je met de verslaafde voor elke hoeveelheid tijd leven moet, Bescherm uzelf en uw gezin totdat u in staat om hulp te krijgen voor het individu verslaafd bent.

Stap 1

Vermijd inschakelen, of van de verslaafde destructieve levensstijl makkelijker te maken. Geven van geld, voedsel, een gratis plek om te wonen, of drugs naar de verslaafde zal haar onder controle te houden en geven haar geen reden om te stoppen met het gebruik van heroïne. Hoewel je kan je droevig of verantwoordelijk voor de verslaafde van roekeloos gedrag, niet iets om te helpen haar haar heroïne-verslaafde levensstijl te handhaven.

Stap 2

Houd uw waardevolle spullen in een vergrendelde kluis. Zelfs als u het individu in het verleden vertrouwde, kan de drugsverslaving de verslaafde te stelen of uw bezittingen verkopen. Als je met de verslaafde, houd kostbaarheden, contant geld en voorschrift medicijnen in de kluis leven moet.

Stap 3

Houden kinderen het huis uit. Zelfs als een drugsverslaafde individu niet is thuis, een huishouden waar drugs en toebehoren aanwezig zijn is niet een gezond omgeving voor kinderen.

Stap 4

Houd een open dialoog met de familie van de verslaafde. Als de verslaafde niet een familielid is, blijf in contact met de familieleden van de drugsverslaafde, zodat zij zich bewust van de ernst van de heroïneverslaving zijn. Als de verslaafde een lid van uw gezin is, houden een open dialoog met uw familieleden te bespreken behandelingsopties en maak een plan voor een interventie.

Stap 5

Heroïneverslaving als een ziekte beschouwen, maar wacht niet voor de verslaafde om beter te krijgen op zijn eigen. Zoals de meeste ziekten, zal verslaving behandeling vereist, en totdat de verslaafde behandeling probeert, hij niet beter.

Waarschuwingen

  • Als u met iemand die heeft overdosis heroïne rondkomen, bel dan onmiddellijk 911.

Tips

  • Raadpleeg een counselor te bespreken van de behandelingsopties voor een vriend of familielid die is een heroïneverslaafde.

gerelateerde artikelen