De RPAH eliminatie dieet

November 24

De Koninklijke Prins Alfred Hospital in Australië gemaakt een eliminatie dieet waarmee u kunt onderzoeken en beheren van een verdachte voedsel-intolerantie. In tegenstelling tot allergieën, voedselintolerantie zorgt ervoor dat je lichaam een reactie hebben maar geen uw immuun systeem. Symptomen zijn bijenkasten, buikpijn, hoofdpijn en vermoeidheid. Omdat de symptomen kunnen verschijnen enkele uren na het eten van de trigger voedsel, het vaak een uitdaging om de oorzaak te achterhalen. De RPAH eliminatie dieet kunt u identificeren van de trigger. Raadpleeg uw arts voordat u belangrijke wijzigingen in uw dieet.

Aan de slag

De RPAH eliminatie dieet handbook is beschikbaar voor diëtisten, artsen en het grote publiek. Verkrijgen van een kopie van dit handboek kunt u door het proces te begeleiden. Eerst, moet u bepalen welke benadering te nemen. Het RPAH-handboek biedt drie benaderingen--eenvoudig, gematigd en strikte--afhankelijk van de ernst van uw klachten. Neem de eenvoudige benadering als u symptomen van milde of zeldzaam. De strenge aanpak kan helpen die frequente, pijnlijke symptomen ervaren. Kiezen voor de gematigde aanpak als je ergens tussenin valt.

Activerende voedsel chemische stoffen

U kunt er gevoelig voor natuurlijke chemische stoffen gevonden in vele gezonde voedingsmiddelen. De meest waarschijnlijke symptomen veroorzaken als je gevoelige substanties omvatten salicylaten, amines en glutamaat. Veel fruit, groenten, noten, kruiden en specerijen bevatten deze stoffen. Levensmiddelenadditieven kunnen ook problemen veroorzaken. Het gaat hierbij om sulfites Sorbaten, benzoaten, nitraten, nitrieten, kleurplaten en smaak versterkers van voedsel zoals MSG. Op de RPAH eliminatie dieet uitsluiten u deze soorten stoffen te kunnen identificeren en beheren van uw intolerantie.

Na het RPAH dieet

Controleer de RPAH voedsel chemische grafiek en winkelen gids om te helpen met het maken van een kruidenierswinkel lijst en maaltijd plan bestaande uit levensmiddelen minst waarschijnlijk uw symptomen veroorzaken. Het voedsel chemische grafiek is georganiseerd in vier kolommen. Als u zeldzaam symptomen, elimineren u voedsel in de zeer-hoge-risico-categorie. Omgekeerd, als u ervaring frequente symptomen, u elimineren foods in de gematigde, hoge en zeer hoge categorie en de stok aan levensmiddelen in de laag-risico-categorie.

Intolerantie risico van verschillende voedingsmiddelen

De meeste mensen met een voedselintolerantie zijn gevoelig voor meer dan één stof, volgens RPAH. Op het RPAH dieet elimineren je voedsel chemische stoffen waarschijnlijk symptomen veroorzaken. Bijvoorbeeld, hebben avocado, spinazie, paddenstoel en zeewier een zeer hoge kans om symptomen veroorzaken bij gevoelige personen. Andere voedingsmiddelen zoals maïs, bloemkool, broccoli en courgette hebben een hoge kans op de trigger symptomen, afhankelijk van hoe gevoelig je bent en hoeveel je eet. Aan de andere kant, omvat voedsel dat zelden symptomen veroorzaken aardappelen, sla, prei en bonen.


gerelateerde artikelen