Slapende trucs voor kinderen

March 10

Slapende trucs voor kinderen

Ouders worstelen vaak met het krijgen van hun kinderen om te gaan slapen. Met alle andere leuke dingen gaande, de meeste kinderen gewoon niet wilt stoppen. Krijgen van voldoende rust is belangrijk voor gezonde groei en ontwikkeling, zodat u ervoor zorgen moet dat uw kind consequent op tijd naar bed gaat en lang genoeg slaapt. Het kan moeilijk zijn, maar sommige tweaks aan uw bedtijd routine kunnen helpen.

Bouwen van een Routine

Kinderen gedijen op routines, omdat ze kinderen weten wat laten te verwachten. Uw bedtijd routine kan niet altijd werken, maar het laat uw kind weten wat stappen die u elke nacht als u nemen zult naar bed te gaan bereiden. Niemand routine is geschikt voor iedereen, dus experimenteren om te zien wat voor u werkt. Bijvoorbeeld na het diner die u uw peuter een warm bad geven kunt, twee verhalen lezen, zingen een lied en vervolgens blijken de lichten. Een basisschool kind kon nemen een douche en een boek lezen gedurende 30 minuten vóór het naar bed gaan.

Instellen van de slaapkamer

Slaapkamer van uw kind moet een leuke plaats voor hem om te spelen en tijd doorbrengen, maar voor het slapengaan, alles wat stimulatie kan maken het moeilijk om te slapen. Voor het slapen, zet weg al het speelgoed, elektronica of boeken die kunnen verleiden hem terug opstaan. Daarnaast koppelen Jodi Mindell, directeur van het centrum van de slaap op kinder ziekenhuis van Philadelphia, raadt houden de kamer donker, rustig en op 68 tot 70 graden Fahrenheit. Dit helpt uw kind kalmeren zodat hij in slaap kan vallen. Blokkeren van de ramen met donkerder tinten en een ruis machine gebruiken om buiten licht en lawaai te blokkeren.

Maak uw kind comfortabel

Als uw kind is woelen en draaien omdat hij heet of zijn pyjama houden opeenhoping, zal het moeilijker voor hem om op tijd in slaap vallen. Zorg ervoor dat hij knus nachtkleding, dat is weer geschikt. Bedek hem met dunne dekens in de warme maanden en een zwaarder in de wintermaanden. Als uw kind is angstig in het donker, doen een snelle zwaai van de kamer om hem die niets eng onder het bed of in de kast schuilt, suggereert Maureen Healy, ontwikkeling van het kind en ouderschap expert bij gelukkige jonge geitjes groeien. Laat hem nemen een knuffeldier, of meerdere, naar bed om te helpen kalmeren en te troosten hem als hij in slaap valt.

Een snack

Een lichte snack voor het slapen is een makkelijke en lekkere manier om te helpen uw kind start gevoel slaperig, met name als je diner vroeg eet. Het werkt voor kinderen van alle leeftijden en geeft u een paar minuten van tijd samen, ook. U kunt echter gewoon elke snack geen omdat sommige slaap verstoren. Een glas warme melk of een kom van ontbijtgranen met melk zijn goede opties. Melk bevat Trytofaan, oftewel een hersenen chemische dat induceert slaperigheid, wijst op echte eenvoudige magazine. Een halve kalkoen sandwich of pindakaas op crackers zijn andere gezonde opties.


gerelateerde artikelen