How to Cook Cubed aardappelen in een microgolf

April 7

How to Cook Cubed aardappelen in een microgolf

De magnetron maakt het veel makkelijker en sneller om te koken cubed aardappelen, of u wilt een hele Aardappelschotel in de magnetron bereiden of Voeg de aardappelen toe aan een schotel te worden gebakken, gekookt of gebakken. Deze techniek is vooral nuttig bij het maken van home frietjes, want het is moeilijk om het midden van de aardappelen koken voordat het branden van de buitenkant. Magnetron aardappelen maakt ze zacht, maar u kunt de buitenkant in een koekepan helder. U kunt ook mengen in sommige boter en de peterselie te maken snelle peterselie aardappelen.

Stap 1

Schrob de aardappelen onder koud stromend water en dep ze droog met keukenpapier. Snijd de aardappels in blokjes ongeveer 1 tot 1 1/2 inch in diameter. U kunt de schil van de aardappels eerst of de schillen intact laten.

Stap 2

Voeg de aardappelen aan een magnetron-safe kuip of verspreid ze over een magnetron-kluis-plaat. Voeg uw keuze van kruiden en specerijen, indien gewenst. Op zijn minst, de aardappelen profiteren van zout naar smaak toevoegen, maar u kunt ook toevoegen, peper, boter en kruiden. Dekking van de schotel met plastic wrap om val in stoom en te voorkomen dat het drogen.

Stap 3

Magnetron de aardappelen op de hoogste instelling gedurende 3 minuten als één of twee middelgrote aardappelen koken, of 5 minuten voor een grotere hoeveelheid aardappelen.

Stap 4

Verwijderen van de schotel uit de magnetron, en zet ze. Roer de aardappelen als u kook ze in een kom of ze aan de andere kant, spiegelen als je een plaat gebruiken.

Stap 5

De aardappelen terug naar de magnetron en koken in 1 minuut intervallen totdat ze zacht naar het midden zijn en je ze gemakkelijk met een vork doorboren kunt. U moet zitten kundig voor één of twee middelgrote aardappelen koken in 3 tot 5 minuten, maar een grote kom van zes aardappelen misschien 10 minuten of langer duren.

Tips

  • Als de aardappelen worden gebruikt voor thuis frietjes, kook ze totdat het centrum nog steeds enigszins vast is in plaats van tot ze zacht helemaal door zodat ze niet uit elkaar vallen in de pan.

Wat die u nodig hebt

  • Papieren handdoeken
  • Plantaardige peeler (optioneel)
  • Officemes
  • Magnetron veilig kom of plaat
  • Diverse kruiden en specerijen
  • Plastic omslag
  • Vork

gerelateerde artikelen