De beste supplementen voor gezamenlijke gezondheid

July 20

De beste supplementen voor gezamenlijke gezondheid

Als u gewrichtspijn ondervindt of een atleet die wil houden uw gewrichten sterk en het voorkomen van blessures, kan nemen de beste supplementen voor gezamenlijke gezondheid helpen. De slijtage van wrijven, stampende, buigen en bewegen in sport en dagelijks leven kan leiden tot de gewrichten af te zwakken, en supplementen kunnen helpen bouwen die uw gewrichten back-up, het aanbieden van ondersteuning en sterkte. Weten welke ingrediënten aanvulling zijn het meest effectief kunt u uw gezamenlijke gezondheid te verbeteren.

Glucosamine sulfaat

Glucosamine sulfaat is een natuurlijk voorkomende aminozuur dat materiaal voor het lichaam levert om glycosaminoglycaan, die is gevonden in kraakbeen. Kraakbeen verbindt de botten in het lichaam en maakt soepele bewegingen. Glycosaminoglycaan kunt helpen herstellen en versterken van kraakbeen, bestrijding van de effecten van kraakbeen verlies van veroudering en het beschadigde kraakbeen van verwondingen. Glucosamine kan artrose pijn verminderen en gezamenlijke smering te verhogen. De supplementen zijn afgeleid van de shells van schaaldieren zoals garnalen, kreeft en krab. Glucosamine wordt vaak gecombineerd met chondroïtinesulfaat in gezamenlijke supplementen.

Chondroitin sulfaat

Chondroitin sulfaat wordt gevonden in botten en kraakbeen en helpt kraakbeen houden van water en voedingsstoffen. Chondroitin sulfaat kan helpen de gewrichten absorberen schokken beter en blok enzymen die breken omlaag kraakbeen, alsmede bevordering van genezing van de botten. Supplementen met chondroitin sulfaat zijn meestal afgeleid van runderen luchtpijp of bijproducten van varkensvlees. Chondroïtinesulfaat en glucosamine zijn effectiever wanneer gecombineerd.

Methylsulfonylmethaan

Methylsulfonylmethaan-- of MSM--is een organische zwavel samengestelde dat natuurlijk in fruit, groenten, granen, dieren en mensen optreedt. Zwavel helpt formulier bindweefsel in het lichaam en levert materiaal voor het lichaam te maken van kraakbeen. Er zijn geen grote, gecontroleerde studies uitgevoerd met MSM. Een studie op 50 mannen en vrouwen met artrose van de knie toonde dat 6000 mg MSM verbeterd symptomen van pijn en fysieke functie zonder belangrijke bijwerkingen. MSM kan pijnstillende voordelen bieden, helpen gevoelloos gewrichtspijn.

Overwegingen

Supplementen moeten niet worden genomen in plaats van medische behandeling. Praat met uw arts over het nemen van supplementen voor uw gewrichten te complimenteren uw behandelingsprogramma. Meeste gemeenschappelijke supplementen zijn beschikbaar in combinatie-vorm, het aanbieden van glucosamine sulfaat, chondroitin sulfaat en MSM in een pil, die is goedkoper en eenvoudiger te nemen dan individuele supplementen voor elk ingrediënt. Zich bewust zijn van bijwerkingen van de supplementen, waaronder eventueel een maagklachten, diarree, constipatie en maagzuur. Glucosamine sulfaat kan leiden tot verhoogde bloedglucose, bloeddruk, cholesterol en triglyceriden.


gerelateerde artikelen