5 dingen die je weten moet over het gebruik van een elliptische aan Toon billen

October 1

Gericht op de juiste spieren

Een elliptische machine is een van de beste manieren om de Toon van je billen. Een elliptische machine werkt dezelfde spieren als een trap klimmer, maar met minder spanning op de knieën. Bij het uitstippelen van de bil-spieren, moet u de weerstand tegen ten minste niveau drie verhogen. Op elke stap indrukken en vasthouden van je voet plat op de peddel door het omhoog beweging. Verschuiven uw lichaamshouding naar een zittende positie, met je armen gestrekt tot hun volledige lengte zoals ze vasthouden aan de greep van het centrum. Deze beweging die zich richt op de billen.

Branden, Baby Burn

De bil spieren zijn enkele van de makkelijkst te Toon, zoals je ze in elke beweging kan gebruiken. Bij het uitstippelen van deze spieren, zal je voelt het branden. Het wijzigen van de intensiteit Voorkom overbelasting van de spieren. Vergeet niet dat u niet wilt bouwen spierweefsel en Voeg bulk, maar eerder de nadruk op versterking en toning. Zachte uitrekken, opwarming van de aarde warmte en spier wrijft gemak het branderig gevoel. Een uitstekend stuk van deze spieren helpt ook de hamstrings. Liggen op de grond op je rug. Buig één knie naar je kin. Houd het been net onder de knie en trek zachtjes totdat je voelt dat het traject voor een telling van vijf. Herhaal met het andere been, stretching elkaar viermaal.

Ondersteuning van uw onderrug

Voordat u de elliptische trainer, is het erg belangrijk om goed te rekken en versterken van de lage rug. Overdreven ontwikkelen de bil spieren zal leiden tot pijn in de onderrug en ongemak. Het bouwen van een reeks van rug, versterking van de oefening in uw routine, vóór en na de training. Goede oefeningen omvatten de brug of bekken kantelen, gedeeltelijke sit up, kat en kameel en de muur dia. Al deze oefeningen verbeteren terug sterkte en flexibiliteit. Richten op behoud van spiercontrole te allen tijde.

Back-Up

Pedaal achteruit op de elliptische machine te richten op de spieren aan de voet van je billen. Het is een vreemd gevoel, maar met praktijk, kunt u verhogen de snelheid en intensiteit. Dit voorstel versterkt het gebied dat lift en definitie aan uw achterste profiel geeft. De druk te controleren u toepassen met elke stap om ervoor te zorgen dat de links en rechts hetzelfde niveau van inspanning toepassen.

Behoud van uw harde werk

Nadat u de Toon-billen die u verlangd hebt ontwikkeld, moet u hen handhaven. Uw lichaam positie op de elliptische trainer schakelaar door vooruit, achteruit leunend, permanent volledig rechtop en leuren achteruit te richten op de drie belangrijkste spier groepen voor een maximale impact. Alternatieve elliptische workouts met andere activiteiten die spiertonus van de bil verbeteren. Sommige grote activiteiten omvatten skaten, Fietsen, skiën en schaatsen.


gerelateerde artikelen