Aanvullingen op het helpen van spierspasmen

July 31

Aanvullingen op het helpen van spierspasmen

Spierspasmen kunnen iemand beïnvloeden. Overmatig gebruik van een spiergroep, een slechte houding, een onjuiste voeding of een blootstelling aan koud weer kan een spier te vergrendelen in een kramp veroorzaken. Meestal ondervindt u deze kramp als een gevoel van beklemming, of samentrekking van de spier zelf, die leiden milde tot ernstige pijn tot kan. Als u had een spierspasmen dat remt van uw vermogen om te functioneren, medische hulp inroepen. Vraag uw arts over vitaminen en andere supplementen die u kunnen helpen uw pijn verlichten en herhaling voorkomen.

Selderij zaad

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center (UMMC), is selderij zaad voor duizenden jaren in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt voor de behandeling van verkoudheden, griep, waterberging, slechte spijsvertering, verschillende vormen van artritis en bepaalde ziekten van lever en milt. De site staat dat vandaag het voornamelijk als een diureticum zo goed gebruikt wordt over de bevordering van de rust, spierspasmen te verminderen en ontsteking verminderen. De zaden bevatten vluchtige oliën, flavonoïden, die hebben antioxiderende eigenschappen, coumarinen waarmee dun het bloed en linolzuur. Selderij zaden vindt u in tabletten, capsules en tincturen. Er zijn momenteel geen klinische menselijke studies te rechtvaardigen selderij zaden gebruik voor spierspasmen; praat met uw arts voordat u probeert dit supplement.

Kamille

Kamille thee is een aangename drank te hebben voor het slapen en heeft lange tijd gebruikt als een kruidenmiddel ter bevordering van rust. Omdat spierspasmen kunnen worden veroorzaakt door stress en overbelasting, kamille kan helpen om te ontspannen u, aldus te bevorderen spieren ontspanning. UMMC stelt dat het wordt gebruikt voor de behandeling van spierspasmen, spijsverteringsstoornissen, angst en huid voorwaarden. Het kan met name richten op contracties van de gladde spieren, die onvrijwillige; het spijsverteringskanaal en het hart worden beschouwd als gladde spieren. Het is beschikbaar als een thee, hoewel u ook het supplement en tinctuur vindt. Praat met uw arts voordat je probeert een kruidenmiddel.

Calcium

Calcium speelt een belangrijke rol in de spiercontractie en ontspanning. Volgens Neurology.health-cares.net is calcium nodig voor het koppelen en ontkoppelen of de spier eiwitten actin myosin, waardoor zowel de contractie en de introductie van een spier. Onevenwichtigheden in calciumgehalte kunnen verstoren deze acties, wat leidt tot kramp. Zowel de hoge als de lage niveaus van calcium hebben het potentieel om te leiden tot spierkrampen en spasmen. Praat met uw arts over uw calcium niveau om te bepalen als zij een rol in uw spasmen spelen kan.

B-vitamines

Een gebrek aan B vitaminen kan ook leiden tot zowel vrijwillige en Onvrijwillige spierspasmen. B-vitamines zijn belangrijk bij het handhaven van de spier en zenuwcel functie, en de communicatie tussen hen. Tekorten aan B vitaminen kunnen leiden tot vermoeidheid en kramp. Een studie gepubliceerd in het "Journal of the neurologische Sciences" in December 2009 door P. Puntambekar en collega's besproken een geval van vitamine-B12-deficiëntie waar motor zintuiglijke verstoring en spasmen in de gladde spieren van de blaas en de longen aanwezig waren.


gerelateerde artikelen