Ginger Root voor Bronchitis

October 3

Ginger Root voor Bronchitis

Bronchitis kan worden pijnlijk en moeilijk te behandelen. De wortelstok gember is een bekende traditionele remedie voor hoest, verkoudheid en griep, en kan helpen stimuleren uw immuunsysteem en een zere keel, strakke borst en hoest, de symptomen die voor bronchitis te kalmeren.

Gember

Gember is de wortelstok, of wortel, van de plant Zingiber officinale. Het wordt gebruikt in de keuken voor haar zoete, kruidige smaak en heeft een lange geschiedenis van medicinaal gebruik voor gastro-intestinale overstuur, koude en griep noodhulp, reisziekte, ontsteking en immune steun. Gember thee wordt gebruikt om hulp te bieden aan zwangere vrouwen ervaren ochtendmisselijkheid en chemotherapie-gerelateerde of na chirurgie misselijkheid. Het is beschikbaar als de hele verse wortel, of in de tincturen, extracten en oliën. Het is ook gedroogd en capsules voor gebruik als voedingssupplement verfilmd.

Bronchitis

Bronchitis verwijst naar een toestand waarin de bekleding van de bronchiën--de buizen leidt tot en uit je longen--wordt geïrriteerd, ontstoken of gezwollen. De symptomen zijn een aanhoudende hoest met slijm-producerende gepaard met pijn op de borst, vermoeidheid, spierpijn, koorts en koude rillingen. Er zijn twee soorten van bronchitis: chronische en acute. Acute bronchitis kunnen het resultaat van een virale ziekte zoals een verkoudheid of de griep. Als een droge of productieve hoest aanhoudt zelfs lang nadat het oorspronkelijke virus is verstreken, moet u wellicht chronische bronchitis. Milieu irriterende stoffen zoals vervuiling kunnen ook bijdragen tot chronische bronchitis; sigaret roken meestal veroorzaakt echter de voorwaarde.

Gember voor Bronchitis

Er is geen wetenschappelijk bewijs dat gember bronchitis zal genezen, maar haar ontstekingsremmende en immuunsysteem stimuleren actie met sommige soorten bronchiale irritatie en bronchitis helpen kan. Meer studies op mensen duidelijke conclusies te bereiken zijn nodig, maar een studie gepubliceerd in "Internationale Immunofarmacologie" in 2008 aangetoond dat gember allergische reacties en ontstekingen bij muizen onderdrukken kunt. Ook lijkt het activeren van macrofagen, het soort witte bloedcel dat triggers immuunsysteem reactie, volgens een studie 2008 in "BMC complementaire en alternatieve geneeskunde." Gember thee kunnen ook een rustgevende behandeling voor een pijnlijk en geïrriteerde keel.

Dosering en gebruik

De standaard dosis van gember supplement voor een volwassene is tussen 75 en 2.000 mg in verdeelde doses per dag. Kijk voor ongeveer 4 procent vluchtige olie of 5 procent prikkelende stoffen. Gebruik voor verkoudheid, griep of bronchitis, verse gember. 2 tbsp. van de wortel, steile in warm water en drink versnipperen. Een andere benadering is om mix ½ tsp. elk van gember, peper, kruidnagel en honing. Roer in heet water voor thee of gewoon met een lepel eten. Strooi gember olie in een pan heet water voor borst-clearing aromatherapie.


gerelateerde artikelen