De beste acneproducten voor mannen

October 6

De beste acneproducten voor mannen

Acne is nooit leuk--vooral wanneer je dacht dat een van de voordelen van volwassenheid kreeg voorbij het puistje-knallende fase. Hoewel acne is van invloed op zowel mannen als vrouwen, wordt zijn opgemerkt dat jonge mannen meestal last van acne langer heeft omdat ze hebben hogere niveaus van testosteron, die acne erger kan maken. Krijgen om te werken met een aantal over-the-counter acneproducten om te helpen controle acne en gladstrijken van uw teint.

Houden aan een reinigende Routine

Reinig de huid op een regelmatig schema--in de ochtend, voor het slapen en na het sporten of sporten. Vuil en overtollig vet van de huid weg te wassen is de eerste stap in het houden van poriën schoon en vrij van bacteriën. Masseer zachtjes een klodder van 2,5 - tot 10 procent benzoylperoxide reinigingsmiddel in uw huid gedurende ten minste 30 seconden. Spoel met warm water en pat--niet wrijven--uw huid droog met een handdoek. Een goede alle-over body wash voor mannen is Neutrogena lichaam duidelijk Body Wash, terwijl PanOxyl Acne Cleansing Bar en Clean & duidelijk continue controle Acne reinigingsmiddel zal doen de truc voor het gezicht.

Swipe op salicylzuur

Mannen met vette huid en acne te gebruiken een samentrekkend gezichtsbehandeling met salicylzuur na elke wasbeurt. Dit veegt niet alleen weg overgebleven reinigingsmiddel, het daadwerkelijk helpt bij het herstellen van de pH-balans van de huid en helpt bij acne-medicatie penetratie. De toevoeging van salicylzuur is belangrijk voor acne-gevoelige huid, omdat het helpt slough weg dode huid cellen en vermindert het uiterlijk van de poriën. Giet wat op een wattenschijfje en swipe rond je hele gezicht eens. Probeer Anthony logistiek voor mannen ter plaatse therapie, Clinique mannen 3,5 procent Scruffing Lotion of Derma-E duidelijk bloedstelpend middel.

Blijven met zwavel

Nadat de samentrekkend droogt, is het gezicht klaar voor spot behandelingen van de acne. Een van de beste manieren om acne te behandelen is schar zwavel op de mee-eters en whiteheads. Deze antibacteriële agent onderdrukt de bacteriën die veroorzaakt acne, schillen van de bovenste laag van de huid en helpt ontstoppen poriën. Kiezen voor Clearasil dagelijks duidelijk volwassen getint Acne behandeling crème, Kate Somerville EradiKate Acne Treatment of AcneFree van therapeutische zwavel masker.

Ga voor retinoïden

Retinol is een derivaat van vitamine A die van de huid olie chemie veranderen kan. Het werkt om dode huidcellen schuur en poriën vrij gevangen vuil, olie en talg te ontstoppen. Als een bonus, retinol ook verhoogt de collageenproductie, maakt de huid helderder verschijnen en plumps van elk fijne lijntjes en rimpels als je leeftijd. Probeer SkinCeuticals Retinol 1.0 of gezonde huid anti-rimpel acnebestrijdende crème.


gerelateerde artikelen