Hoe te verhogen van een kind met een persoonlijkheid Type A

January 10

Hoe te verhogen van een kind met een persoonlijkheid Type A

De meeste kinderen zijn volmaakt gelukkig te verlaten hun vuile sokken op de vloer in de badkamer, hun speelgoed bezaaid over het huis en hun rugzakken gooide achteloos op de vloer in de foyer liggen. Als uw kind slaapkamer is perfect georganiseerd, haar kast kleur-gecoƶrdineerde en haar badkamer vlekkeloos, ze ofwel heeft een type die een persoonlijkheid of u teveel tijd afhalen na haar kwijt. Obsessief reinheid is niet haar enige persoonlijkheidskenmerk. Ze kan altijd onderweg en ultra concurrerende. Verhogen van een kind als dit kan worden uitdagende.

Stap 1

Worden op tijd, adviseert industrieel psycholoog Bernardo Tirado, schrijven op PsychologyToday.com. Uw kind "type een persoonlijkheid" verstaan dat hij dreigt tegen te laat en het verspillen van tijd. Verhogen van hem middelen moet u zich bewust van de klok te allen tijde te voorkomen van meltdowns, irritatie en extra stress in zijn leven. Hij is gemakkelijker te behandelen en gelukkiger als omstandigheden gaan volgens plan--punctualiteit is de norm en multitasking is een manier van leven voor deze kinderen.

Stap 2

Ervoor zorgen dat ze zo vaak mogelijk haar successen geniet. Volgens Saul McLeod van Simplypsychology.org neemt met een type die een persoonlijkheid betekent uw kind niet veel plezier in haar successen. Ze is concurrerende en gedreven, maar ze heeft de neiging om weer te geven van haar prestaties als iets wat die ze gedaan met in plaats van iets wat die ze trots kan zijn. Loven haar, cheer voor haar, knuffel haar en haar genegenheid Toon en vertel haar hoe trots je bent als haar team een spel wint of ze een doel bereikt. Dit is een herinnering aan haar dat ze een tweede om te genieten van de vruchten van haar arbeid moet nemen.

Stap 3

Communiceren met hem op een manier die is duidelijk en beknopt, adviseert Tirado. Uw kind type A persoonlijkheid omvat een karaktertrek die hem veroorzaakt te worden ongeduldig en gefrustreerd bij anderen te lang duurt om naar het punt. Bijvoorbeeld als u bieden hem met instructies hoe om iets te doen en hij vertelt je dat hij krijgt het of hij knikt, wil hij dat je om te blijven gaan en ronden wat je te zeggen hebt.

Tips

  • Vergeet niet dat haar persoonlijkheid dat ze is gevoeliger betekent voor stress dan anderen, wat betekent dat ze meer kans om te worden gefrustreerd en geĆ«rgerd met mensen die niet iets zo snel begrijpen als ze doet, objecten die niet in hun juiste plaats en niet in de controle van een omstandigheid. Kalmte bewaren terwijl u door deze kwesties werkt als ze zich voordoen.

gerelateerde artikelen