Controlelijst voor Autisme gedrag

February 15

Controlelijst voor Autisme gedrag

Autisme, ook wel aangeduid als autisme spectrum disorder (ASD), creëert waardeverminderingen binnen iemands sociale, communicatie en gedrags acties en interacties. Deze neurologische aandoening treedt op in elk sociaal-economische en etnische groep. Volgens de National Institute of Neurological Disorders en beroerte, Autisme 3 tot en met 6 kinderen uit elke 1000 treft en mannetjes zijn 4 keer meer kans dan vrouwtjes hebben autisme. Er is geen bloed test om te bepalen van autisme, zodat de gezondheidswerkers evalueren de ontwikkeling en het gedrag van een kind om een diagnose te kunnen.

Sociale bijzondere waardeverminderingen

Clinici screening van een kind voor Autisme zoekt indicatoren van sociale bijzondere waardevermindering. Kinderen met autisme hebben vaak geen non-verbale communicatievaardigheden zoals oogcontact en de mogelijkheid om te lezen en weergeven van de juiste gebaren en lichaamshoudingen. Vriendschappen en regelmatige peer relaties mogelijk onbestaande of gespannen. Interacties met broers en zussen, buren en klasgenoten kunnen geen typische symptomen vertonen van plezier of vervulling en kunnen gebrek aan enthousiasme of andere uitingen van emoties. Neuropsychologie centrale biedt een voorbeeld van sociale bijzondere waardevermindering: "een typisch ontwikkeling jonge kind die ziet een vliegtuig vliegen overhead misschien wijs het uit zijn of haar ouders met verrukking, overwegende dat het jonge kind met autisme is onwaarschijnlijk om te proberen en de aandacht vestigen op iets van belang."

Mededeling van de bijzondere waardeverminderingen

Problemen in de communicatie kunnen blijken een indicator van autisme. Kinderen in toespraak overname kunnen worden uitgesteld of mogen gebruik maken van gebaren of geluiden te communiceren. In gesprek met anderen, kunnen kinderen blijken niet in staat deel te nemen aan een gesprek. In plaats daarvan kunnen ze praten over de andere persoon of aandringen op praten over hun eigen onderwerp, zonder respect voor de andere persoon. Taal Rariteitenkabinet eventueel herhaalde zinnen of ongebruikelijke gebruik van woorden. Andere voorbeelden van vertraagde communicatie zijn kinderen niet reageren op hun naam, niet te wijzen op de leeftijd van 1 jaar en niet met behulp van losse woorden door 16 maanden, volgens de National Institute of Neurological Disorders.

Gedrags bijzondere waardeverminderingen

Ongewone gedragspatronen kunnen worden tekenen van autisme. Een kind kan spelen met het speelgoed van dezelfde herhaaldelijk. Anderzijds kunnen zij zich concentreren op een deel van een speeltje, bijvoorbeeld uitsluitend met de tekenreeks op een pull speelgoed spelen. Een onvermogen om schema's of routines te wijzigen kan ook blijken kenmerkend voor autisme. Bijvoorbeeld, rijden naar de supermarkt via een andere route zou kunnen leiden tot een emotionele kernsmelting. Repetitieve bewegingen, met inbegrip van twirling, arm fladderende of vinger draaien zijn tekenen van autisme. De Centers for Disease Control uitleggen dat een persoon met autisme geen onnodige of ongebruikelijke routines zoals hoeft te kijken in elk venster als ze door een gebouw loopt kan ontwikkelen.


gerelateerde artikelen