Voordelen van het kruid Schisandraceae

April 17

Schisandraceae, vaak gespeld schizandra, is een vrucht met een aantal vrij goed geldende voordelen en vele potentiële voordelen die niet zijn geverifieerd door menselijke studies. Claims voor Schisandraceae loopt het gamma van hart gezondheid enhancer tot seksueel stimulerende middelen aan de beschermer van de lever naar kalmerend middel. Het is eeuwenlang gebruikt in de Chinese geneeskunde en is steeds meer van belang aan onderzoekers in Westerik geneeskunde.

Wat

Schisandraceae fruit met een smaak die is zoet, zout, bitter, warm en zure. Om die reden, het heet wu wei in China, wat betekent dat vijf-smaak fruit. Schisandraceae extracten zijn gemaakt van de kleine, rode bessen. Inheems in China en ook geteeld in Japan en Rusland, Schisandraceae werd traditioneel gebruikt voor de behandeling van hoest, astma, diarree en zweten.

Potentiële voordelen

Schisandraceae mogelijk gunstige voorwaarden met inbegrip van zowel traditionele toepassingen--astma, hoest, diarree, zweten-- en meer moderne ontdekkingen zoals indigestie, influenza, leverziekte en premenstrueel syndroom, volgens het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Schisandraceae lijkt ook nuttig zijn als een adaptogen, die uithoudingsvermogen en focus verhogen kan terwijl het verlichten van stress en het verbeteren van immuniteit.

Onderzoek

Terwijl dierproeven en in vitro studies van Schisandraceae dat het kan zinvol zijn voor een aantal voorwaarden blijkt, zijn dergelijke studies niet overtuigend. Menselijke studies repliceren meestal niet studies van dieren of in proefbuizen. Dergelijke studies zijn echter intrigerend. Dierlijke studies, betrouwbaarder dan reageerbuis studies, blijkt dat Schisandraceae beschermt de lever, fungeert als een kalmerend middel en verhoogt de gezondheid van het hart. In vitro of reageerbuis experimenten, aangeven dat de fytochemicaliën in Schisandraceae geven de vrucht antioxident kanker bestrijding van eigenschappen. Het blijkt ook dat Schisandraceae is effectief als een anti-bacteriële agent en een anti-depressivum.

Overwegingen

Schisandraceae lijkt relatief veilig voor de meeste mensen. Bijwerkingen zijn een brandend maagzuur en centrale zenuwstelsel depressie. Neem Schisandraceae niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft of als je zure reflux, peptic ulcer, epilepsie of intercranial hogedruk. Schisandraceae interageert met bepaalde drugs als goed, dus altijd contact op met uw arts alvorens een nieuwe aanvulling of kruid.


gerelateerde artikelen