Nachtelijke Reflux symptomen

July 11

Nachtelijke Reflux symptomen

Nachtelijke terugvloeiing is een soort zure terugvloeiingsziekte, die tijdens de nacht optreedt. In de December 2005 nummer van "Praktische gastro-enterologie" wijst Philip O. Katz erop dat vaak nachtelijke terugvloeiing asymptomatisch, maar de schade nog steeds binnen de slokdarm en andere delen van het bovenste spijsverteringskanaal bestaat. Zure terugvloeiing die bij nacht optreedt kan leiden tot soortgelijke symptomen aan wat zijn ervaren gedurende de dag met andere vormen van zure terugvloeiing.

Verstoring van de slaap

Alle van de symptomen van zure terugvloeiing die tijdens de slaap optreden kan leiden tot een individu te wekken. Deze slaapstoornissen worden beschouwd als karakteristieke symptomen die gepaard gaan met nachtelijke reflux, volgens Katz. Patiënten met deze aandoening kunnen wekken vaak gedurende de nacht, wat resulteert in een bed partner ook wakker. Het is mogelijk voor de nacht-wakker onopgemerkt, maar het individu voelt zich moe bij het ontwaken. De slaapstoornissen kunnen worden herkend tijdens de nacht en frustratie veroorzaken. De oorzaak van de wakker kan niet onmiddellijk worden bekend als geen andere symptomen optreden.

Brandend maagzuur

Traditionele maagzuur, of de inhoud van de maag van de slokdarm, maagzuur kan zich voordoen gemakkelijker wanneer een individu plat in bed ligt. Symptomen van brandend maagzuur zijn branden in de borst, maag overstuur en soms hik. Dit symptoom kan optreden kort na een individu liggen gaat en dreigt te worden erkend als zure terugvloeiing.

Omdat de slokdarm is gevonden in de borst en in de buurt van het hart, kan een individu fout borst ongemak voor een hart probleem. Wanneer het gepaard gaat met andere symptomen van reflux, zijn deze pijnen niet gerelateerd aan het hart.

Regurgitatie

Regurgitatie treedt op wanneer de maaginhoud en zuur hun weg back-up van de slokdarm maken, de keel bereiken en voer de mond. De National Institutes of Health blijkt dat dit een waarschijnlijk symptoom bij mensen die last hebben van nachtelijke terugvloeiing is. Regurgitatie is één van de ongemakken die aan de nacht wakker bijdragen.

Keel ongemak

Patiënten die last hebben van reflux tijdens de nacht kunnen wakker met keel ongemak, zoals een gevoel van een Brok in de keel. De keel kunnen pijnlijke vergezeld van heesheid. De scratchy keel kan niet verbeteren gedurende de dag. Het individu kan het ontwikkelen van een droge hoest die niet slechter krijgt. Na enkele dagen of weken van deze symptomen, kan een individu beseffen dat keel symptomen geen deel uitmaken van een koud of soortgelijke ziekte en bezoek aan de arts. Een onderzoek van het strottenhoofd en de slokdarm kan ontsteking en schade, met vermelding van de nachtelijke reflux openbaren.

Symptomen ademhalingsproblemen

DocGuide.com legt uit dat personen met nachtelijke reflux waarschijnlijk te lijden snurken, piepende ademhaling en verstikking tijdens de slaap. Deze symptomen worden toegeschreven aan de regurgitatie van de maaginhoud en de schade aan de slokdarm en strottehoofd uit herhaalde zure blootstelling.


gerelateerde artikelen