Gezonde koffiesurrogaten

June 30

Gezonde koffiesurrogaten

Hoewel koffie wordt beschouwd als een super voedsel omdat het is vol met antioxidanten ziekte te bestrijden, kan overconsumptie negatieve neveneffecten hebben. In overmaat, kan koffie leiden tot angst, hoofdpijn, slecht slapen en zenuwachtigheid. Er zijn een verscheidenheid van substituten voor de koffie die u de dezelfde opwekkende zonder de ongemakkelijk bijwerkingen kan geven.

Gevoel met gras begroeide

Vervang uw dagelijkse kopje koffie met gemalen of blended tarwegras SAP. Tarwegras zit vol met voedingsstoffen zoals ijzer, magnesium en vitaminen A, C en E. In tegenstelling tot koffie bevat tarwegras geen cafeïne. In plaats daarvan leveren de vitaminen en mineralen uw lichaam met energie. Goosegrass, die eigenlijk een soort onkruid is, is ook een gezonde koffie-plaatsvervanger. Het staat vol met vitaminen en mineralen zoals vitamine C, vitamine B-3 en silica, die kan bijdragen tot de versterking van de botten en tanden. Goosegrass kan ook helpen uw spijsverteringsstelsel, omdat het een natuurlijke laxeermiddel. Het bevat geen cafeïne en zeer vergelijkbaar met gewone koffie smaakt. De zaden, na gedurende één week gedroogd en geroosterd voor vijf minuten in de oven, kunnen worden gemalen en doordrenkt net als koffie.

Krijgen tot de kern van het

Gebraden en paardebloem wortel in plaats van koffie te brouwen. Deze wortel smaken en geuren zoals koffie, maar het is vol vitaminen en mineralen zoals beta-caroteen, vitamine C en vitamine D. paardebloem wortel is ook een milde laxerende, die kan helpen problemen met de spijsvertering te verbeteren. U kunt ook grind en brouwen witlofwortel voor een cafeïne-vrije, coffeelike drankje. Witlofwortel zit vol met vitaminen en mineralen zoals zink, ijzer, kalium en vitamine A, B, C en D. Het is ook hoog in antioxidanten zoals bètacaroteen ziekte te bestrijden.

Meer thee, gelieve

Slok op yerba maté thee, die laag in cafeïne en rijk aan vitaminen en mineralen zoals calcium, magnesium en vitaminen A, C en E. is Het bevat ook antioxidanten en B-vitaminen, die bijdragen aan een natuurlijke energie. Of het drinken van groene thee, die laag in cafeïne, maar nog steeds levert je lichaam met energie. Groene thee is ook vol met krachtige antioxidanten van de ziekte te bestrijden en is een mild diureticum, die helpt je lichaam ontdoen van overtollige vocht.

VEG-- en Fruit--uit

Drankje granaatappelsap, die rijk aan verkwikkende B-vitamines en vitamine C. granaatappelsap is is ook hoog in antioxidanten en geen cafeïne bevat. Als alternatief, kun je het drinken van een smoothie gemaakt van groene Groenen zoals boerenkool en spinazie, die zitten vol met vitamine K. Leafy Groenen bevatten vitamine B-5, die uw lichaam voor energie gebruikt. Bosbessen, mango of bananen toevoegen aan uw smoothie voor een extra punch van voeding.


gerelateerde artikelen